![]() |
To i Ja dodam co***347; od siebie :)
Verbatim DVD+R 16x burn 8x @ Wiadomym nap***281;dzie ;p QScan 8x http://img228.imageshack.us/img228/4779/qscan8xwg0.png Nero CD/DVD Speed http://img228.imageshack.us/img228/3...0061402ty7.png |
Cytat:
Ale niestety muszę cię zmartwić :( Wiesz, że to fatamorgana? :> Widziałeś to na Plexie? :pytanie: Nie? No to jakbyś nic nie widział :matrix: :czar: |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
po przeczytaniu dzisiejsze dyskusji
"Ciekawy test i porównanie" autorstwa @slawekj i poskanie na moim szatanie twoj wypal @@ndy wypalwyglada tak |
witam,
no chyba jednak i na mój egzemplarz przyszedl czas na podróż do serwisu czy ktoś miał przypadki iż po nagraniu na np. płytach dvd+/-rw, różnych verbatimach +/-r nie przechodzi weryfikacji, a dane poprawnie się zgrywają i odtwarzają??? czy ktoś z "nieszczęśliwych" użytkowników może potwierdzić że nadal z serwisu wracają "odświeżane" napędy??? mi już skończyli się pomysły na przepis na nagranie kilku płyt pod rząd poprawnie szczerze mam już dość kupowania 20 gatunków płyt i testowania, testowania, testowania ... to jest na 100% ostatni napęd BENQ jaki ja kupiłem co mi po iluś tam systemach poprawy zapisu jak i tak d...pa z tego a i podobnie było w moim przypadku z DW1620 |
Witam!
Czy komuś z Was udało się ujarzmić trzy żywioły: 1. Benek 1655 2. Qsuite 3. Alcohol 120% Jak używam alcohol nie działa Qsuite (chyba, że go dam w tryb zgodności z Win98/ME), nie ma mozliwości zmiany firmwaru. Jak wywalę alcohol i zapodam Daemon Tools wszytko gra i buczy. Czyżby benek jako jedyny nie radził sobie z nowym alcoholem. Czy to alcohol jest do bani? Po usunięciu go wreszcie mogłem włączyć hibernację. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wystarczy***322;o zainstalowa***263; te trzy programy ;)
|
Cytat:
|
Ups. Mia***322;o by***263; dwa ;) Sorki za pomy***322;k***281; :)
|
Cytat:
wódą u mnie. Miałem tyle różnych napędów i wóda nie przeszkadzała (choć ma jeden bug z tą hibernacją) teraz w sumie też nie przeszkadza dopóki, dopóty nie chcę odpalić Qsuite, owszem odpala się ładnie w trybie zgodności, tylko nie wiem czy odczytywane parametry i wysyłane komendy prawidłowo działają (( |
@Bajbus a na ***347;wie***380;ej instalce Windy pr***243;bowa***322;e***347; ?
|
Cytat:
i chodzi jak burza, dla qsuita nie b***281;d***281; demolowa***322; sprawnego systemu. Poza tym komputera uzywam do pracy i jest zdewcydownym przeciwnikiem niekt***243;rych "superkomputerowc***243;w graczy", kt***243;rzy na problemy maj***261; Go***378;dzik Tfu ;) format c: Poza tym faktycznie u wielu os***243;b alcohol blokuje hibernacj***281;. |
Witka!
Prędzej bym bez żalu wyjął Benq i wywalił Qsuite, niż rezał mój wypielęgnowany system :D Szczerze mówiąc myślę nad tym żeby to wywalić i wziąć pionka lub plexa. Bo mi zależało na dobrym nagrywaniu DVD9 i LightScibe. Ta druga technika jest mocno przereklamowana, nie tego się spodziewałem. Tak naprawdę po tym napędzie spodziewałem się naprawdę lepszych osiągów :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:20. |