![]() |
Cytat:
|
@hegan
ale DVD+R nie zmienisz ma - (chyba chodzilo ci o dvd-rom) a czy w systemie widac nagrywarke, czy ci ja wykrywa ??? czy restertowales kompa po instalacji aspi i jaki masz system ??? |
Chcialem wypalic dvd+r jako - przy pomocy programu BookType a tu napisy jak go uruchomilem: No DVD writer detected!
wszystko bylo ok do momentu jak zainstalowalem DVD2DVD-R do ktorego byly potrzebne sterowniki ASPI po zainstalowaniu ASPI_471a2 program niewidzi mego DVD co zrobic zeby mi sie odpalil BookType?? |
Cytat:
|
Ja i tak używam BookType'a ze strony litka :taktak: Tylko dziwi mnie to, że jesteś chyba jedyną osobą, która ma bt w Nero 6.3.1.20 :|
|
Cytat:
Nic nie instalowałem a ten pliczek znalazłem dzisiaj w necie. Ten obrazek z Nero co zamieściłem wcześniej to z oryginału bez żadnych patchów i innych przeróbek.Więc niestety szukajcie dalej ./A czego to właściwie szukacie? - koledzy./ :D |
Cytat:
|
Adax ma bo sciagnął patch do 20 :taktak: A to cwaniak jeden, a my mogliśmy sobie szukać ;p
|
a tak apropo to tez nie mam tej mozliwosci :( w 17 mialem
|
Nawet w Nero Info Tool albo w KProbe można to sprawdzić :taktak:
|
dzieki może sie kiedyś przyda ;)
uwaga lamerskie pytanie: jak (gdzie) sprawdzić, że nagrana dvd+r jest widoczna jako płytka dvd-rom ?? wtedy po teście sam sobie sprawdze czy działa :) |
Cytat:
nero nie jest cudownym programe bardzo czesto sie wysypoje :taktak: |
Ilość załączników: 1
Znalazłem w necie coś takiego /załączony plik/.Sa to wpisy do rejestru ustawiajce Book Type w Nero. Uwaga: przeczytać plik tekstowy przed zmianami. Aha nie testowałem tego u mnie Book Type działa.
|
adax mam tą opcje w Nero 6.3.1.17 - skoro jest to widać obsługuje... ???
teraz nie chce żadnych biosów wgrywać bo mi to nie potrzebne. Na LG 8160b 2 lata miałem bios 2.01 i było ok.... |
A ja tego nie mam :D :nie:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:26. |