![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
sorki nie napisze juz tego slowa , a jestem monotemetyczny bo chyba zaduzo , a czuje sie skrzywdzony przez LG za te 3 napedy
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
ja nastepny, ktory zawiedziony na LG... nagrywarka 12x 8x 32x [cdr]... dead po roku/dwoch(?) uzywania
- rzadkiego uzywania..juz lepiej kup litka jakiegos... najlepiej pioneer'a - ja bym chyba jego wzial.. a jesli mialbym wiecej kasy to nie zalowalbym na tdk 1616n - cudowne, CICHE [az za bardzo..] i ladne nagrywareczki.. pozdro
|
|
|
|
|
#4 |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Firma Lg produkowała dośc dobre napędy niektóre "nie do zdarcia"
Mój dvd-rom lg ma już trzy lata i chodzi! Nie mówie że zachowuje się jak nowy ale jest sprawny Nagrywareczka lg x48x24x48 (gce 8481b) również po roku użytkowania sprawuje się wyśminicie. Teraz są tylko takie gówniane napędy lg 52x32x52 których odradzam kupować nawet ze wzgledu na cene (tanie jak barszcz). Aha i lg nie robi jakichś znakomitych nagrywarek dvd ale nie odbiegaja jakością oraz poziomem wykonania od tych innych producentów
|
|
|
|
|
#5 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
he he, CD-ROM LG 52x to przecież legendarny już model
Tylko takiej "legendy" to nikomu nie życzę
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.01.2005
![]() |
Oki. Mam propozycję... Może powrócimy do głównego tematu, bo trochę sobie schodzimy na boczek
?? Ale z tym LG to faktycznie nie wiadomo co myśleć Może zainwestować jednak w coś innego, bo przy tym troche niepewności jest, a z innymi takich problemów nie było (oczywiście wszyskie mają jakieś wady, ale...). Piszcie dalej. Chętnie poczytam mądrych wypowiedzi
|
|
#7 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Plextor PX-716A
wymagania minimalne Procesor P4 min 1,4Ghz 256 Ram min 5 Gb wolnego na HDD win 98sc/me/2000/xp zalecana podlaczenie na master - pracuje w trybie Ultra DMD 4 (66)
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.10.2004
![]() |
Ja mam neca 3500a i 8x chodzi bez problemu szybciej nie nagrywałem bo nie mam takich płytek. Żadnych niepotrzebnych opróżnień bufora i jescze do tego muza w tle. Moj procek - athlon 900 i 256 ramu bez problemu sobie radzi. To może być bardzie kwestia dysku bo u mnie obciązenie nie wychodzi ponad 20%
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.01.2005
![]() |
Już sobie kupiłem pare dni temu. W końcu zdecydowałem się na Nec 3520a i jak na razie jestem b. zadowolony. Dzięki za wszystkie posty...
![]() |
|
|