![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#841 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
do nagrywania na ps2 gierek dobry jest nec sprawdzony ale benq tez sobie radzi z ty jezeli sie nie myle
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#842 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.04.2005
![]() |
hehe jezeli
![]() Ale skoro twierdzisz ze nec jest dobry i sprawdzony... a z nagrywaniem na TDK i Verbatimy nie ma najmniejszych problemow ?? i z wgrywaniem do niego biosu ?? jezeli takowy jest potrzebny?? |
![]() |
![]() |
#843 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z wgrywaniem biosu nie ma najmniejszych problemow, biosy sa aktualizowane srednio 2 razy w miesiacu. Verbatimki nagrywa idealnie,z tdk to nie wiem jak jest bo nie mam
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.03.2003
![]() |
Mam kilka pytań co do ND-3520A:
-Jak radzi sobie z zabezpieczeniami CD? -Jak radzi sobie z tanimi płytkami CD/DVD? -Czy są jakieś problemy z zagranymi przez nia krażkami ( błędy, stacjonarne DVD nie czytają)? Dzieki za odpowiedz.
![]() |
#845 |
Guru
1.Nie mam zielonego pojecia, ale zapewne nie za dobrze, bo to nie nagrywarka cd.
2.Z tanimi plytkami radzi sobie nawet dosc dobrze, mam na mysli Titanium cd po 45 gr, a dvd x8 po 90 gr 3.Z nagranymi plytkami nie ma problemow w stacjonarce ani w samym napedzie, jesli chodzi o filmy, to nagrywam z bitsettingiem |
![]() |
![]() |
#846 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.04.2005
![]() |
Hi!
UWAGA NA Samsunga TS-H522! Wtopa na calego... Dzisiaj po raz trzeci zanioslem ja do serwisu. Powod - podczas proby wypalenia cd bootowalnej palnik wywala sie na calego i mozna zapomniec ze kiedykolwiek przeczyta (rozpozna) jakakolwiek plytke cd. DVD rozpoznaje, wypala i czyta ok, ale nie CD... A teraz pytanko: Gdzie mozna kupic BenQ DW1625? - z gory dzieki za odpowiedz fourup / INDP |
![]() |
![]() |
#847 |
Nowy na forum
![]() |
a jeszcze pytanie jaki model NEC'a albo Benq'a kupic ?? bo przegladajac oferty trafilem na wiele modeli od jakis pro do sp. ktory wybrac ??
A co do Benq'a to mozna kupic na allegro ten model... |
![]() |
![]() |
#848 |
Guru
3500 neca lub 3520, ten drugi nowszy itp
|
![]() |
![]() |
#849 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
benq moim zdaniem jest ciekawsza propozycja bo tani a nagrywa moze nawet lepiej niz nec ale jest mniej dostepny ![]() |
|
![]() |
![]() |
#850 |
Nowy na forum
![]() |
no dzisiaj kupuje tego benqa. I tak juz mi wyje moja nagrywara i wentylator. jakby mi zaczelo wyc dvd to bym chyba z nausznikami jak na robotach drogowych siedzial przed kopmpem
|
![]() |
![]() |
#851 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.04.2005
![]() |
A jaka nagrywarke byscie mi polecili?
Interesuje mnie: mniej wazne: odczyt W tej chwili interesuje sie Toshiba DVD+/-RW SD-R5372B. Dobry wybor? |
![]() |
![]() |
#852 |
XII
![]() ![]() ![]() |
@mistrzuboban
nie polecal by tej toshiby juz lepiej benq ja do 300 zl ![]() |
![]() |
![]() |
#853 | |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#854 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
do 300 zl bezapelacyjnie bym bral pioneera 109
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#855 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|