![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#856 | |
|
Dobre muchy nie są złe...
Data rejestracji: 12.12.2004
![]() |
Cytat:
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#857 |
|
Registered
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
a co powiecie na temat nowego dziecka Sony DVD+/-RW DRU-800A bo chyba ja kupie
|
|
|
|
|
#858 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
dobra narywarka
ale to praktycznie liteon
|
|
|
|
|
#859 |
|
Registered
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Dzieki Legion a powiedz mi jeszcze czy nie bede mial zadnych problemow bo mam troche stary komputer a mianowicie Celeron 700,Ram 384,Riva TNT2,Seageate 40GB,plyta glowna niestety ECS P6VAA.Chodzi mi czy bedzie wszystko ok bo kumpel ma plyte ECS'a i mial nagryware Lite ona i mu bledy robila wymienil na druga i to samo dopiero zmienil na LG i teraz jest wszystko ok.
|
|
|
|
|
#860 |
|
Happy(?!) LiteOn user :/
Data rejestracji: 18.04.2005
![]() |
Witam.. Jestem bardzo "szczęśliwym" posiadaczek nagrywarki firmy Liteon (a dokładniej 1213, zmodowana, co niestety niewiele jej pomogło, a próbowałem już do niej wgrywać cokowliek co przypomina firmware
) i muszę powiedzieć jedno.. Ludzie, jeżeli chcecie nagrać płytę i wiedzieć, że się ją potem odczyta, a nie testowac za każdym razem nagraną płytę cdspeedem i kprobe itp, to NIE KUPUJCIE Mianowicie chciałbym teraz zakupić coś nowego. Mam cztery typy: LG GSA-4163B, Nec 3520A oraz ew. Pioneer 109 (wiem, że jest lepszy od Neca.. podobno przynajmniej ) i Benq 1620. Tyle, że z akcentem na te dwie pierwsze, bo z reszta kiepsko w moim mieście a nie chce prezz neta kupwać. Przeczytałem chyba wszystkie fora, testy itp.. no i wiadomo, mam mętlik w głowie. Zależy mi przedewszystkim, żeby móc nagrywać na wszystkim (DVD), żeby średniej jakości płyty chodziły bez problemowo i nie musze tego nagrywac z 16x czy 12x, zadowole się skromnym 8x a nawet 4x jak to teraz robię na moim litku. Wszyscy piszecie, że nie macie problemów ani na LG ani NECu.. ehh.. więc co wybrać? Wiem, że to bez sensowne pytanie i odpowiedzi będą różne ale jednak się pytam Thx z góry, pozdro
|
|
|
|
|
#861 |
|
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Corpus666 I tak najprawdopodobniej wybierzesz to co akurat będą mieli w sklepie, wszystkie wymineione przez Ciebie nagrywarki są godne uwagi. Moim subiektywnym zdaniem najsłabszy z tego "towarzystwa" jest NEC.
|
|
|
|
|
#862 | |
|
Happy(?!) LiteOn user :/
![]() |
Cytat:
Hehe.. u mnie to właśnie sprawa wygląda tak, że na siłe lansowali Liteona a sam miałem nagrywarke CD Litka i byłem happy. Teraz to znowu wszędzie mają LG i uwazają ją za najlepszą.. Sprawa taka ejst w 4-5 sklepach.. jeden siętylko wyłamał i nie wiem o istnieniu tego LG to promują właśnie Neca.. I chyba zaryzykuje z tym LG.. cóż.. to się okaze co z tego będzie, wiem jedno, wszystko to bedzie lepsze niz moj aktualny Litek ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#863 |
|
Nowy na forum
![]() |
Help
słuchajcie jest sprawa!!chcę kupić nagryware dvd(stały problem) do 300 zeta,może troche więcej..jaka najlepsza...radzić!!każdy tu na forum pisze o każdej nagrywarce co innego...myślałem o liteon SOHW 1673S,Sony DRU-800A DL,Benq1620,LGDVD+/-RW GSA-4163B.poradzcie...z góry dzięki..
|
|
|
|
|
#864 |
|
onTour
Data rejestracji: 29.08.2004
![]() |
O 4163B pisza to samo:
PS. Nawet jednego tematu nie chca czytac od poczatku, a przynajmiej kilka postow wczesniej
|
|
|
|
|
#865 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#866 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#867 |
|
Nowy na forum
![]() |
dzięki demek za info o nagrywarce pioneer 109...sprawdzałem jej preferencje i fakt wali na kolana...czekam na sugestie innych
|
|
|
|
|
#868 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 27.03.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#869 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja bym kupił BenQa, coby mieć dobrą nagrywarkę i być oryginalnym
![]() (już jestem oryginalny z moim LiteOnem 812S )
|
|
|
|
|
#870 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
![]() |
|
|