![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 31.05.2005
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam P.S. Problem polega na tym, że nie mogę znaleźć tych testów (zamiast Pioneera wywala mi Toshibę). Ostatnio zmieniany przez cdrinfo888 : 08.06.2005 o godz. 15:03 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
XII
![]() ![]() ![]() |
wystarczy poczytac ten topic od poczatku to bedziesz wiedzial jakie jest zdanie o LG ale ogolnie nagrywarka jak inne
|
|
|
|
|
#4 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a czym cie pionek zniechecil ?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
#5 | ||
|
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
jezeli to do mnie napisales ![]() Cytat:
Ostatnio zmieniany przez legion : 11.06.2005 o godz. 13:28 |
||
|
|
|
|
#6 | |
|
Bywalec
![]() |
Cytat:
Przyznam szczerze, że jestem bardzo znudzony poszukiwaniem najleprzej nagrywarki DVD i dlatego chyba zrobię jak mi doradził sprzedawca w sklepie: do odczytu zwykły napęd ASUSA a do zapisu Pioneera DVR 109. Pozdrawiawam!
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Oczywiście pomijając tu inne zagadnienia typu: trzask tacki, kształt, wystrój, świsty ... Wybór DVDRW pomijam także Kwestia gustu ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
No że chyba robiony w Pionkach pod Radomiem
![]() Podobno w tej fabryce po PRONICIE ![]()
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.06.2005
![]() |
Koledzy ktory z modeli nagrywarki BenQ jest najleprzy ;DL DW1620 Pro,DL DW1640,DL DW1625 naturalnie chodzi mi o jakosc wypalania plyty a nie o szybkosc. Z gory dzieuje za pomoc.
Poz. hhd1 |
|
|
|
|
#10 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 15.12.2003
![]() |
@VIZZARD mam pytanko do Ciebie-Widze że mieszkasz w Szczecinie-Powiedz mi czy i gdzie można tam dostać BenQ 1620 od ręki i za jaką cene. Bo w moim mieście jest tylko jeden sklep w którym można zmówić tą wypalre za 206zł i nie wiem ile będę czekał, a meszkam w Nowogardzie to tylko 60km od Szczytka to bym podleciał i tam sobie zakupił
|
|
|
#11 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Zobacz TU ![]() TU nie mają ![]() TU kiedyś mieli, ale teraz już chyba nie ![]() TU nie mają, ale mogą ściągnąć A najlepiej uderz na priva do @zene_ka On właśnie zamówił - to niech ci powie gdzie - może akurat przyjdą dwie ![]() To sobie zarezerwujesz ![]()
|
|
|
|
#12 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@legion
nie pisalem do ciebie tylko do cdrinfo888 ale odpowiedzi sie chyba nie doczekam
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
#13 |
|
Nowy na forum
![]() |
zaczynam sie zastanawiac czy pionner aby napewno byl lepszym wyborem od liteona czy asusa :/ nagralem wczoraj gta sa i nie widzi go ani dvd ani nawet sama nagrywarka a plyta jest zapelniona. nie wiem czym spowodowane sa te bledy dodam jeszcze ze nagralem na plycie sony accucore, i ze to nie jest raczej wina nosnika bo wczesniejsza taka sama plyte nagralem bez problemu.
|
|
#14 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Nagrywając na nich kilkukrotnie mogę to potwierdzić Tak więc to chyba nie w nośniku leży problem
|
|
|
|
#15 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 27.03.2003
![]() |
@jacoq a jaka softem nagrywałeś i z jaką prędkością?
|
![]() |
|
|