![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.03.2005
![]() |
to na kompie w domu więc nei powiem dokladnie - z 2 miechy już mają - wlasnie pod wzgledem kręcenia omege wybralem - to radek 9550 - grzech nie skręcić - już bym qrde polzazl do domu i sprawdzil z tymi sterami czy to pomoże
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
![]() |
aaa- dostalem do plyty asusa winDvd - niestety też kicha byla - dobra nie bede zamulal - jutro napisze jak mi poszlo - jak bedzie kleska to licze na was panowie
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
![]() |
witam ponownie - niestety kaszana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
to jest jeszcze jedna mozliwosc sprawdzenia nagrywarki u kogos innego i czy tak samo sie bedzie dzialo
![]() a jak bedzie ok to tylko format c:\ |
![]() |
![]() |
#21 |
Nowy na forum
![]() |
A co format pomoże? tzn slyszalem od kumpla że to moze zadzialać ale nie bardzo umial mi wytlumaczyc czemu - domyslam sie ze winda jest do dupy i to przez nią? sluchaj a jest sens sprawdzać nagryware jeżeli na stacjonarnym plyty są ql?
|
![]() |
![]() |
#22 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
sam piszesz ze ci sie tnie na kompie i masz pixeloze
![]() jak ci to nie przeszkadza, a najwazniejsze ze stacjonarka ci czyta bez freezooff i przeklaman to jest OK, i wszystko dziala tak jak powinno to nic nie rob |
![]() |
![]() |
#23 |
Nowy na forum
![]() |
stacjonarke musze oddac bratu - zreszta wiesz troche bez sensu - kupujesz dvd a tu obraz gorszy od avika
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
jeśli nagrywarka na innym kompie będzie działać ok to tylko format c: niestety.
co pomoże? wszystko świeże!!! |
![]() |
![]() |
#25 |
Nowy na forum
![]() |
jeszcze spróbuje dzis zainstalować winde na innym dysku i moze wtedy choć za diabla nie rozumiem skad te problemy sie biorą
|
![]() |
![]() |
#26 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
pomysł dobry.
|
![]() |
![]() |
#27 |
Nowy na forum
![]() |
witam
kicha totalna ![]() nie wiem czy jej nie reklamowac - jakeiś pomysly? myslicie ze zmiana firmwaru rozwiaze to? mi sie wydaje ze nie ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Nowy na forum
![]() |
aa zapomnialem dodac - w desperacji nawet sformatowalem jescze raz i sprobowalem to samo z win 98 - efekt ten sam - moze w napędzie jest jakieś coś odpowiedzialne za odtwarzanie i to jest skaszanione?nie znam sie na tym zupelnie
|
![]() |
![]() |
#29 |
-=MIXED CLAN=-
Data rejestracji: 19.09.2003
![]() ![]() |
@madrag
w twoim przypadku polecam wyłączyć opcje w nero "zapisz krótki obszar lead out". opcję znajdziesz w menu: plik/preferencje/ustawienia zaawansowane/"włącz tworzenie krótkiego obszaru lead-out...." mimo że pisze że to działa tylko w przypadku CD to z loga widać że próbował zapisać krótki obszar na dvd
#30 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.03.2005
![]() |
![]()
Ludzie please pomóżcie. Ponieważ posiadam tą nagryware ale jestem początkującym w nagrywaniu płyt. Nagrywałem z początku płytki w nero 6 ale niby nagrywalo wszystko fajnie leciało, a po nagraniu patrze i pisze że płytka pusta. Gdy zmieniłem na nero expres dołączony do nagrywary i powłanczałem co sie dało to nagrywało i odczytywało dobrze. Instalnołem sobie treraz najnowsze nero i kurcze znowu nie nagrywa. Co to moze być. Ktoś wie gdzie właczyć coś żeby było dobrze. Z góry dzieki za szybka odpowiedz.
|
![]() |
![]() |
|
|