![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.11.2003
![]() |
liteon811 już działa
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 25.11.2003
![]() |
Mam małe pytanie
![]() Czy jak Lite-on 401s da się przerobić na 411s , a 411s na 811s to czy można podkręcić 401s na 811s ![]() Jeśli tak to w jaki sposób i czy nie spowoduje to uszkodzenia sprzętu, może ktoś prubował ![]() Z góry dziękuje za odpowiedź . |
|
|
|
|
#3 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.09.2003
![]() |
Cytat:
Nulek |
|
|
|
|
|
#4 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 07.12.2003
![]() |
Flash`owałem 411s na 811s i po całym zabiegu migała bez przerwy żółta diódka.Napęd był wykrywany oczywiście jako 811s
.Całą operację wykonywałem pod WinXP.Po analizie pod edytorem HEX wynika, że faktycznie te kilka magicznych znaczków pozostaje jak było.Wniosek nasuwa się, że trzeba powalczyć z zabezpieczeniem .Ciekaw jestem kto będzie pierwszy Rosjanie czy Polacy(a może jeszcze ktoś inny) w złamaniu zabezpieczenia dla Liteon`a 411s .Bardzo ciekawą sprawą jest to, że wątki na zachodnich forum związane z tą przeróbką są szybko blokowane -ciekawe dlaczego??. |
|
|
|
|
#5 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.12.2003
![]() |
Cytat:
Ja obstawiam Rosjanow oni wszystko pierwski cracuja tak samo jak z przerobkami radka 9500@9700 oni byli pierwsi jezeli pamiec mnie nie myli.A fora blokowane pewnie dlatego ze siedzi pewnie jakas grupa pracownikow z liteonow i czyta najwieksza fora na siwiecie a pozniej dostaja cos w postaci e-majla ze jesli nie zablokuje danego topicu to zaoferuja im sprawe w sadzie tak samo mial moj koles.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
OldBoy
Data rejestracji: 07.12.2003
![]() |
No słyszałem o tym.