![]() |
to znaczy ze tylko czekac az espy zmiena podklad na jeszcze lepszy bo robia sie popularne :D
|
Ilość załączników: 1
A teraz znów Esperanza
Esperanza DVD+R x4 [001] LN93 burn x8 2500A107v2b5 |
Cytat:
maniek |
Cytat:
I jedno i drugie to prawda :mruga: |
Ale tu Esperanza palona x6
Esperanza DVD+R x4 [001] LN93 burn x6 2500A107v2b5 |
Czas odświeżyć trochę temat
Żeby zapodać następne ostrzeżenie :O Nowa partia Esper DVD+R w cake10 w Geant Noszą następujące oznaczenia: Na pierścieniu ciemnym: 4L151 Na pierścieniu przezroczystym: IFPI FW14 Nie kupujcie tego! :nie!: TRAGEDIA! Zresztą oceńcie sami: Esperanza DVD+R x4 FW14 burn x4 1620B7T9 |
Cytat:
Hmmm... a nagrales ich wiecej? Wyniki sa powtarzalne? Bo moze to tylko ta jedna sztuka jest taka? |
Cytat:
Kilka sprawdziłem w Qscanie :czytaj: Wykresy powtarzalne :> |
Tez kupilem te Esperanzy , calkowita klapa.
|
co można zrobić z esperanzą (bo nagrywać nie warto) hymmm... podstawka pod browca kiepska - dziurawa i nie wsiąka,
temat działania na radary - tak samo jak z matką boską na szybach, kominach itd., gdzieś widziałem sukienkę zrobioną z płytek - ciekawe, można strzelać z wiatrówki - kto nie trafi w dziurkę psuje płytkę i przegrywa, kiedyś była moda na mozaiki z tłuczonych talerzy - może teraz czas na płytki. jak ktoś ma inne propozycje czekam. ;) |
Realok - oto odpowiedź na twoje pytanie
Kolejna Esperanza DVD+R x4 FW14 burn x4 1620B7T9 |
Cytat:
W "delfinie" ostatnio kupowałem je za 1,40 zł. A palą mi się (LG 8163B) lepiej niż jakiekolwiek inne plytki. latet |
Cytat:
taki cake, ale i tak chodza w stacjonarce bez freezuff :tak!: |
Hello all
Tu są wykresy espery x4 o oznaczeniu 3D171 http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=577 Palone i testowane przy użyciu różnych biosów ;) Dzięki Vizzard za nakierownie w tamym wątku. Płytki były brane w tym sklepiku koło AB w Szczecinie |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:19. |