![]() |
Ilość załączników: 1
2 plytka zaraz wylosuje 3 :)
|
no to ja sie podepne pod temat kupilem dzisiaj z ciekawosci i ze wzgledow ekonomicznych - plytki dla klientow :)
Esperanze DVD+R x4 szpula 10 (ale chyba to jakas nowa seria poniewaz mam najnowszy bios VS0E i naped nie identyfikuje plytki) a plytki pala sie wysmienicie z predkoscia x4 :) na plycie nie ma zadnych oznaczen takich co VIZZARD poda tylko jest wytloczone "DVD+R 4X 3D171" i jestem pod duzym wrazeniem tych plytek patrzac ze cena za sztuke to 1.30:) nagralem ich dzisiaj 12 sztuk i testuje losowo 3 sztuki ze wszystkich zaraz dolacze kolejne 2 wykresy tylko zrobie :) A jeszcze dodam plytki nie kupowane w zadnym markecie :) tylko tam gdzie zawsze kupuje :) |
@vizzard ale z ciebie szerlok :spoko:
ciekawe niby te same plytki a jakies takie inne od po zostalych w caku niepowiem ciekawe :D |
THX za wykresik!
Czyli espka spalona na 107v2b5 wyglada ladniej od tej z fw od Quikee'go. Ale musze powiedziec ze i tak obie sa ladnie wypalone. Musze dorwac gdzies jakiegos litka i zrobic kilka testow (z ciekawosci - nie wierze KProbe;)) |
Esperanza DVD+R x4 burn x4 2500A@2510A 2F8b2 Quikee
IFPI FW05 |
Ja na Necu palę te same płyty i bez problemów. Wykresów z kprobe nie mam ale wszystkie dobrze sie czytają i w nero cdspeed wykresy sa gładkie.
|
Ja mam FW98 i jest spoko.
|
Cytat:
Właśnie ze względu na twoje posty i na wykresy wszcząłem ten temat Z ciekawości i ku przestrodze :D Chciałem potwierdzić czy te oznaczenia są coś warte i czy są powtarzalne Okazuje się jednak, że tak :tak!: A twoje wykresy są całkiem ładne jak na taki nośnik :spoko: |
VIZZARD, ja probowalem te esperki IFPI FW07. wykresy sa tutaj:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=41797&page=3 posty: 38,39,41,43 |
Ja kupilem jakies 3 tyg temu 150 szt tych esper w speed'zie i sa te lepsze, czyli FW05. Vizzard czy moglbys zrobic tescik takiej esperki nagranej x4 na 2500A@2510A 2F8b2 Quikee? Jestem ciekaw jak wypadnie w porownaniu do x4 na 2500A 107v2b5.
|
no ba ...
cza-to-wnia, ale wykresy juz byly ;p |
Cytat:
Cytat:
Prawda? :czytaj: |
IFPI FW99 |
IFPI FW99 |
no jak dla mnie to nie tak zle, jak na "MARKOWE" plytki ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:18. |