![]() |
Cytat:
No trafiłeś tę samą partię co Turboni! :taktak: Powinny ci się pięknie palić :ognicho: Zapodaj potem jakiś wykres :czytaj: No i gdzie ten Geant? :szybksex: |
Cytat:
"Plusy" jeszcze przed tobą :> |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
witam chlopaki!!! wlasnie wracam z gór :(
cos mi sie wydaje, ze to WIZZARD wykrakal :haha: jak widac cake cake'owi nie rowny, pierwsza z gory i taka sobie. |
i znowy espa taka sama jak poprzednie wypalona jakies 2 godzinki temu ale chcialem zobaczyc jak pali sie x2,4 :)
wiec narazie lepiej pali sie w x4 a zobacze jeszcze jak bedzie sie palic x8 :) |
Turboni, z takim szczesciem do esperanzy, to powinienes w totolotka zaczac grac ;)
|
Cytat:
Ja mówiłem o wycieczce :jeep: A o wykresach krakałeś ty! :taktak: :D |
Cytat:
tylko dokladam do tego interesu :) |
Witam wszystkich ostatnio rowniez zakupilem esperki posiadam litka 451@832s zauwazylem dziwna sprawe .
Plyty DVD-r pala sie niezle,tylko na koncu jest duzo bledow,a co do DVD+r "FW005" to wypalila sie niezle ale!!!! chcialem zrobic z niej DVD_rom-a sprawdzajac wypalke w kpprobe niby wsio bylo oki ladne wykresy i nagle zaczely sie sypac bledy "error" hm dziwne ale to jzu po zaladoaniu do 100% danych z plyty zatrzymalem to na 555 bledach ,o co tu wogule chodzi. pozdrawiam was |
No to Turboni znowu najlepszy :buu:
Esperanza DVD+R x4 [001] burn x4 832VS0B(Liteon) Kupiona Geant |
staram sie :D
|
przetestowałem pare dni temu IFPI FW93 [z geanta oczywiście] - tzn. wtedy sądziłem, że to zwykła esperka [to oznaczenie na prawdę tam jest, tylko wręcz mikroskopijne :P], wyniki zobaczcie sami:
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=13259&stc=1 jutro skocze do sklepu, może uda mi się dorwać niepakowane na sztuki, wtedy poszukam innych numerów :) |
Cytat:
Bo też to dostrzegłem :jezyk: Ale nie to jest ważne Ta Espera co powyżej dałem wykres To IFPI LN93 :czytaj: @Turboni! Możesz sprawdzić jakie oznaczenia masz u siebie? BTW Cytat:
Ale jak klienci folię rozszarpią :> |
jest cos ale chyba musze wziac jakies szklo powiekszajace bo to jest mikroskopijne jak je znajde to napisze co na nich pisze :)
|
Cytat:
No i co z tą lupką? :idea: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:58. |