![]() |
Mam takie proste pytanie: Czy jak na płycie DVD pisze VIDEO to bedzie ona lepsza do nagrywania filmów od takiej co nie jest napisane ? :help:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Znowu byłem w Geant
Akurat były rozszarpane pudełka :O To wziąłem :D Esperanza DVD+R x4 [AML001] FW06 burn x8 2500A107v2b5 |
Cytat:
Co mu x16 będzie palił - to kicha :\ Wcześniej przy prędkości x4 + weryfikacja To można było zbiec po schodach I na fujarce grać na placu I trochę grosza by się uzbierało w trakcie palenia :jezyk: A teraz nawet butów nie zdąży założyć :> :mruga: |
no to czas zbierac :D
|
to potrzebuje niecale 300 i bedzie 1653 :D
|
Cytat:
A swoją drogą Turboni - to zamiast na grafę To zbieraj na Litka :> Bo nic się nie dowiemy z tych PlexTools Jak z Nero i kProbe kicha :\ :czar: |
ja jutro kupie paczuszke i zobacze jak sie wypala na plexie ale brak mi litka zeby mozna bylo porownac wyniki jakos :(
|
Czytalem caly, wiec wiem o co chodzi. Najwazniejsze ze pala sie w miare dobrze:)
|
Cytat:
To właśnie [001] - nie [AML001] :nie: Co to za nośnik? Kto to wie? :idea: Generalnie pali się tak jak te lepsze od AML - tyle, że początki straszliwie skopane Nie wiem czy śledziłeś ten temat od początku Bo jeżeli nie - to tam właśnie jest szczegółowy opis oznaczeń Esper :czytaj: |
Cytat:
Na poczatku mowa byla o aml, a pozniej rzeczywiscie zmienilo sie na 001. A AML mial oznaczenie AML 001 wiec mi sie pokrecilo :smutny: To jak teraz jest? Esperanzy + 4x sa na AML 001 albo na 001? Co to wlasciwie jest za nosnik? Jeszcze mi takie w lapska nie wpadly... :) |
Cytat:
|
ja mam esperanzy o symbolu FW 20 i wypalają się dobrze 8 )
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie na biosie 2.F8 widzi je jako 4x. Ladnie Ci nagrywa te espy. Poczatek troche skopany, ale reszta bardzo ladnie :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:51. |