![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.11.2003
![]() |
Cytat:
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#18 |
Bywalec
Data rejestracji: 19.01.2005
![]() |
niestety jak już wielu powiedziało na tym forum z esperami litki mają kłopoty ( zwłaszcza z - ) , plusu śmigają ( przynajmniej u mnie
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.02.2005
![]() |
A się dziwnie czuję
Bo mam litka 1653S od jakiegoś czasu, w temacie wypalania jestem świeży, w supermarkecie kupiłem najtańsze płytki, wypalam i... mam zero problemów. A wypalałem już bardzo różne rodzaje danych. A to wszystko jeszcze pod Win98SE. No i wszystko mi czyta. Moze ja za głupi jestem i czegoś nie widzę?
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Są jak najbardziej uzasadnione ![]() Facet z Litkiemi i to bez problemów? ![]() Toż to tylko krok od linczu ![]() ![]() BTW Fajowy nick! ![]() ( Chyba, że to znowu legion? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#21 | |
..::free your mind::..
Data rejestracji: 30.01.2002
![]() |
![]() Cytat:
..............::-CrimeSon-::............... [Źle jest mieć z katem na pieńku...] DVD-RW LiteOn 1653S (CSTR), DVD-RAM LG 4167B (DL11), CD-RW Plextor 4012A (1.06) DVD-ROM Pioneer 105 (1.33), CD-ROM TEAC 52X, CD-ROM SCSI Nec 466 (1.26) |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Bywalec
![]() |
@facet z litkiem , nie jesteś głupi , po prostu palisz , patrzysz jest git i tyle , nie interesują cię jakieś wykresy itp. I powiem ci , nie jesteś sam ....
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Co do esperanzy to niestety (a moze "stety") sie z Wami nie zgodze
![]() Ok, sa plyty i serie gorsze i lepsze, ale przed kupnem wiekszej ilosci jakichkolwiek!!! plyt wystarczy zerknac na forum ![]() Dzieki temu nie ma pozniej niespodzianek w stylu: mam 1000 plyt blupop i cos nie chce mi dzialac ![]() Wystarczy poczytac i w razie potrzeby zapytac ![]() A co do esperek to potrafia sie one bardzo ladnie nagrywac (pawelblu - dzieki ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Bywalec
![]() |
zdrowe podejście , ja zanim zerknelem tutaj wyjarałem " Kompanię Braci " , " Gwiezdne wojny " , " Władcę pierścieni " , a gdzie mi w głowie jakieś wykresy były
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Cytat:
![]() Mnie też PLUSY od AML na litku BSOK wypaliły się całkiem w porządku...... PI nie przekracza 25 PIF MAX 4 - (płytki już nie mam więc nie podam wykresu - nie robiłem zrzutu) - test jakośći w NERO CD-DVD-SPEED jakość 80 parę procent. Dla siebie nagrywam TDK/VERBATIM/PLATINIUM/CZASEM DYSAN same "PLUSY" |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.10.2003
![]() |
BIOS CS0C wypala juz Esperanz'y. Nie musisz uzywac tych 50 sztuk jako podkladek pod piwo
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Nowy na forum
![]() |
Mialem juz jedna sprzedawca uznal ze do wada ze niepali mi innych tylko omegi wymienil na druga , ta jeszcze gorzej co druga do wywalenia . Wkoncu ukazal sie nowy bios wrzucilem i co sie okazalo , owszem wsio pali , ale slabiutko tak ze nawet DVD stacjonarne pokazuje no-disk . Sprawdzalem u innych wypalone nia plyty to samo . Co radzicie zrobic experymentowac z innymi biosami , czy znow reklamowac . Dla mnie liteone zaczyna byc badziewiem nic nie wartym , moze sie myle to moja opinia . Kupilem to cos tylko dlatego ze wielu sobie chwalilo wczesniejsze wersje , a teraz sie zawiodlem i niewiem co dalej zrobic , kupic innej firmy , czy wymieniac do skutku .
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Gotowy do użycia...
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez wesyr87 : 05.02.2005 o godz. 23:20 |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Iniemamocny
Data rejestracji: 01.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Piszesz że odpaliłeś KProba to zapodaj jakis wykres tych Mediastore .
![]()
|
|