![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 19.01.2005
![]() |
niestety jak już wielu powiedziało na tym forum z esperami litki mają kłopoty ( zwłaszcza z - ) , plusu śmigają ( przynajmniej u mnie
) . Jeżeli palisz film to warto dołożyć te 60-70 gr i kupić tdk , verbatima czy platinium ( + czy - ) i masz problem z głowy a film na dobrym nośniku . Dane , jpg to możesz sobie zapodać jakiegoś szajsowatego + ( a'la hipermarket ) .pozdr.
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 03.02.2005
![]() |
A się dziwnie czuję
Bo mam litka 1653S od jakiegoś czasu, w temacie wypalania jestem świeży, w supermarkecie kupiłem najtańsze płytki, wypalam i... mam zero problemów. A wypalałem już bardzo różne rodzaje danych. A to wszystko jeszcze pod Win98SE. No i wszystko mi czyta. Moze ja za głupi jestem i czegoś nie widzę?
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Są jak najbardziej uzasadnione ![]() Facet z Litkiemi i to bez problemów? ![]() Toż to tylko krok od linczu ![]() BTW Fajowy nick! ![]() ( Chyba, że to znowu legion? )
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
..::free your mind::..
Data rejestracji: 30.01.2002
![]() |
Cytat:
..............::-CrimeSon-::............... [Źle jest mieć z katem na pieńku...] DVD-RW LiteOn 1653S (CSTR), DVD-RAM LG 4167B (DL11), CD-RW Plextor 4012A (1.06) DVD-ROM Pioneer 105 (1.33), CD-ROM TEAC 52X, CD-ROM SCSI Nec 466 (1.26) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bywalec
![]() |
@facet z litkiem , nie jesteś głupi , po prostu palisz , patrzysz jest git i tyle , nie interesują cię jakieś wykresy itp. I powiem ci , nie jesteś sam ....
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Bywalec
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Gotowy do użycia...
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() |
Cytat:
zostalem zaskoczony ze niska ilosc bledow byla oczekiwalem wiecej bledow po takiej plytce no i z tego powdou kupilem ich wiecej i jak narazie jestem zadowolony, a wypalam glownie filmy na dvd zeby obejrzec na Emperorze no i wszystko chodzi...wiec Mediastore nie sa zlymi plytami...
Ostatnio zmieniany przez wesyr87 : 06.02.2005 o godz. 00:20 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Iniemamocny
Data rejestracji: 01.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Piszesz że odpaliłeś KProba to zapodaj jakis wykres tych Mediastore .
|
|
|
#9 |
|
Gotowy do użycia...
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() |
Prosze bardzo
szczegolnie mi zalezy na PIF i wlasnie ta ramka jest dla mnie najwazniejsza...Nie wiem jak dla was rozumie sie ze "niska ilosc bledow byla oczekiwalem wiecej bledow po takiej plytce " dla mnie to np jest wlasnie (pierwszy wykres srednio, drugi dla mnie jest dobrym wykresem ) taki wykres... tylko cos mi sie nie spodobal koniec PI w pierwszym wykresie to jest swiezy wykres bo wtedy nie zapisaywalem kazdego testu i wczesniej nie bylo tej szpilki ...Hehe juz wiem czemu mnie tak troche zdziwila tamta plytka bo wczesniej jak nagralem to testowalem ta ponizej a nie ta u gory taki wykres dla mnie to jest dobry wykres Przepraszam jesli pisze tak ze trudno jest sie polapac oco chodzi...postaram sie pisac jasniej nastepnym razem... Teraz wyjasnie wszystko Pierwszy Wykres jest dla mnie srednim wykresem PI i dobrym wykresem PIF Drugi Wykres jest dla mnie dobrym wykresem PI oraz bardzo dobrym wykresem PIF To tyle w sumie ![]()
Ostatnio zmieniany przez wesyr87 : 06.02.2005 o godz. 12:49 |
|
|
|
|
#10 |
|
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Co do esperanzy to niestety (a moze "stety") sie z Wami nie zgodze
Ok, sa plyty i serie gorsze i lepsze, ale przed kupnem wiekszej ilosci jakichkolwiek!!! plyt wystarczy zerknac na forum Dzieki temu nie ma pozniej niespodzianek w stylu: mam 1000 plyt blupop i cos nie chce mi dzialac Wystarczy poczytac i w razie potrzeby zapytac A co do esperek to potrafia sie one bardzo ladnie nagrywac (pawelblu - dzieki )
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Cytat:
?Mnie też PLUSY od AML na litku BSOK wypaliły się całkiem w porządku...... PI nie przekracza 25 PIF MAX 4 - (płytki już nie mam więc nie podam wykresu - nie robiłem zrzutu) - test jakośći w NERO CD-DVD-SPEED jakość 80 parę procent. Dla siebie nagrywam TDK/VERBATIM/PLATINIUM/CZASEM DYSAN same "PLUSY" |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Bywalec
![]() |
zdrowe podejście , ja zanim zerknelem tutaj wyjarałem " Kompanię Braci " , " Gwiezdne wojny " , " Władcę pierścieni " , a gdzie mi w głowie jakieś wykresy były
pozdr.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.10.2003
![]() |
BIOS CS0C wypala juz Esperanz'y. Nie musisz uzywac tych 50 sztuk jako podkladek pod piwo
|
|
|
|
|
#14 |
|
Nowy na forum
![]() |
Mialem juz jedna sprzedawca uznal ze do wada ze niepali mi innych tylko omegi wymienil na druga , ta jeszcze gorzej co druga do wywalenia . Wkoncu ukazal sie nowy bios wrzucilem i co sie okazalo , owszem wsio pali , ale slabiutko tak ze nawet DVD stacjonarne pokazuje no-disk . Sprawdzalem u innych wypalone nia plyty to samo . Co radzicie zrobic experymentowac z innymi biosami , czy znow reklamowac . Dla mnie liteone zaczyna byc badziewiem nic nie wartym , moze sie myle to moja opinia . Kupilem to cos tylko dlatego ze wielu sobie chwalilo wczesniejsze wersje , a teraz sie zawiodlem i niewiem co dalej zrobic , kupic innej firmy , czy wymieniac do skutku .
|
|
|
![]() |
|
|