![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
To przecież staje się nudne! Ciągle *******ić na ten sam temat! W którym ustalono, że zdania są podzielone I nigdy jednomyślności nie będzie ![]() I dla jednych kProbe jest nic nie wartą zabawką A dla drugich szacunkowym miernikiem poprawności wypalonej płyty I nic ani nikt tego nie zmieni ![]() Ciekawe tylko w tym wszystkim ![]() Że pomimo czysto fantazyjnej użyteczności tego programu Powstają coraz to nowe rzesze jego użytkowników ![]() ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Co do nowych rzesz - to tak sie akurat sklada ze cykl uzywania kproba jest taki: -nie znasz kproba -czytasz/ktos ci mowi o kprobie, jestes zafascynowany -uzywasz kproba, fascynacji ciag dalszy, opowiadasz o nim innym osobom -zaczynaja sie wykresy oderwane od rzeczywistosci, zaczynasz tlumaczyc sobie je w dziwaczny sposob i sam jeszcze w to wierzysz -wykresow oderwanych od rzeczywistosci jest coraz wiecej, caly czas sobie je jakos tlumaczysz, ale zaczynasz juz watpic -stwierdzasz ze wyniki kproba w zasadzie nijak sie maja do rzeczywistosci i uzytkowania danego nosnika, szczegolnie porownujac wyniki z innymi napedami. -olewasz kproba Tak wiec powastaja nowe rzesze, bo wiesc o kprobie sie roznosi za pomoca uzytkownika w fazie fascynacji. Nie wiem czy zauwazyles ile osob ktore robily testy na CDRach jeszcze w czasach WSESa (w przeciwienstwie do wiekszosci z was doskonale pamietam ten program) robi je teraz na DVD i uznaje ich wyniki jako wiarygodne - NIKT ?? Poza tym chyba przyczales te 2 zdania pobieznie. Ja w slowach ktore zacytowales nie zaczalem dyskusji o kprobie, bo tez uwazam ja za zamknieta, tylko zwrocilem uwage ze wszedzie ze padaja jakiekolwiek zastrzerzenia co do kproba zwala sie towarzystwo wzajemnej adoracji i zaczynaja (zaczynacie wlasciwie powinienem napisac) swoje obronne spiewki. Acha - zeby bylo jasne - SPRAWA KPROBA JEST ZAMKNIETA. ZWRACAM TYLKO UWAGE NA ODNOSZENIE DO SPOSTRZEZEN NIEKTORYCH UZYTKOWNIKOW. |
|
![]() |
![]() |
#33 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panowie i Panie !!
umowmy sie ze nie testujemy plytek niczym, tylko sprawdzamy czy dziala i jak dlugo mozna podgrzewac ja na kuchene gazowej ![]() jak ktos nie ma to elektrycznej i po ilu podgrzaniach plytka ptrzestaje sama chodzic |
![]() |
![]() |
#34 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
nie wazne jaka firma wazne zeby dobrze wypalała.!!
ja mam liteona i dobrze sie sprawuje!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
a co do innych to nie wim bo mam Traxdata CDRW 321040 tx i liteon 851s i tez dobrze chodza,
|
![]() |
![]() |
#36 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
czy ktos wie czy jeszcze traxdata robi nagrywarki ?? cipatomaja@o2.pl
|
![]() |
![]() |
#37 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Oktawian_15
napewno nie robia przycisku "edytuj" jak zauwazylem ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Skąd ty wiesz to wszystko? ![]() I to z takimi szczegółami? ![]() Gwoli ścisłości - ja chyba jestem jakiś inny ![]() Bo cały ten misterny plan jakoś mnie nie dotyczy ![]() No chyba, że punkt 4 trwa od kilku do kilkudziesięciu lat ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Albo jeszcze lepiej: Głosujemy, które nagrywarki i płytki są dobre a które nie I tylko te kupujemy i polecamy I tylko tych unikamy i odradzamy A dyskutujemy tylko o kolorach na pudełkach w wersjach box ![]() Patrząc na świat w kolorach pastelowych, co? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
#41 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Życie różne figle nam płata ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#42 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale mam jeszcze jedna media store i odziwo ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 22.10.2004 o godz. 19:33 |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
![]() |
#44 |
Wyjadacz ;)
![]() |
ps. u mnie combo LG czyta naprawdę wszystko.( nawet media store )
#45 | |
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Zgoda. Można żyć bez wykresów. Wtedy wszystkie napędy i płytki będą dobre i skończą się pytania co kupić. ![]() Ostatnio zmieniany przez slawekj : 22.10.2004 o godz. 20:36 |
|
![]() |
![]() |
|
|