Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.10.2004, 13:42   #31
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Zaraz dosiegnie was karzaca reka inkwizycji, bo dopuszcacie sie profanacji obrazajac Swietego Kproba. Co z tego ze to prawda, skoro inkwizycja mysli inaczej
Czy temat kProba nie powoduje już u ciebie odruchów wymiotnych?

To przecież staje się nudne!

Ciągle *******ić na ten sam temat!

W którym ustalono, że zdania są podzielone

I nigdy jednomyślności nie będzie

I dla jednych kProbe jest nic nie wartą zabawką

A dla drugich szacunkowym miernikiem poprawności wypalonej płyty

I nic ani nikt tego nie zmieni

Ciekawe tylko w tym wszystkim

Że pomimo czysto fantazyjnej użyteczności tego programu

Powstają coraz to nowe rzesze jego użytkowników

VIZZARD jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 22.10.2004, 14:04   #32
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Czy temat kProba nie powoduje już u ciebie odruchów wymiotnych?

To przecież staje się nudne!

Ciągle *******ić na ten sam temat!

W którym ustalono, że zdania są podzielone

I nigdy jednomyślności nie będzie

I dla jednych kProbe jest nic nie wartą zabawką

A dla drugich szacunkowym miernikiem poprawności wypalonej płyty

I nic ani nikt tego nie zmieni

Ciekawe tylko w tym wszystkim

Że pomimo czysto fantazyjnej użyteczności tego programu

Powstają coraz to nowe rzesze jego użytkowników

Ale to nie ma co dzielic zdan. Na forum bylo mnostwo przykladow w ktorych probe okazuje sie byc nieprawdomowny - skad wiec wiadomo ze inne wykresy takie nie sa ??

Co do nowych rzesz - to tak sie akurat sklada ze cykl uzywania kproba jest taki:

-nie znasz kproba

-czytasz/ktos ci mowi o kprobie, jestes zafascynowany

-uzywasz kproba, fascynacji ciag dalszy, opowiadasz o nim innym osobom

-zaczynaja sie wykresy oderwane od rzeczywistosci, zaczynasz tlumaczyc sobie je w dziwaczny sposob i sam jeszcze w to wierzysz

-wykresow oderwanych od rzeczywistosci jest coraz wiecej, caly czas sobie je jakos tlumaczysz, ale zaczynasz juz watpic

-stwierdzasz ze wyniki kproba w zasadzie nijak sie maja do rzeczywistosci i uzytkowania danego nosnika, szczegolnie porownujac wyniki z innymi napedami.

-olewasz kproba

Tak wiec powastaja nowe rzesze, bo wiesc o kprobie sie roznosi za pomoca uzytkownika w fazie fascynacji. Nie wiem czy zauwazyles ile osob ktore robily testy na CDRach jeszcze w czasach WSESa (w przeciwienstwie do wiekszosci z was doskonale pamietam ten program) robi je teraz na DVD i uznaje ich wyniki jako wiarygodne - NIKT ??

Poza tym chyba przyczales te 2 zdania pobieznie. Ja w slowach ktore zacytowales nie zaczalem dyskusji o kprobie, bo tez uwazam ja za zamknieta, tylko zwrocilem uwage ze wszedzie ze padaja jakiekolwiek zastrzerzenia co do kproba zwala sie towarzystwo wzajemnej adoracji i zaczynaja (zaczynacie wlasciwie powinienem napisac) swoje obronne spiewki.

Acha - zeby bylo jasne - SPRAWA KPROBA JEST ZAMKNIETA. ZWRACAM TYLKO UWAGE NA ODNOSZENIE DO SPOSTRZEZEN NIEKTORYCH UZYTKOWNIKOW.
pawelblu jest offline  
Stary 22.10.2004, 14:07   #33
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Panowie i Panie !!

umowmy sie ze nie testujemy plytek niczym, tylko sprawdzamy czy dziala i jak dlugo mozna podgrzewac ja na kuchene gazowej

jak ktos nie ma to elektrycznej

i po ilu podgrzaniach plytka ptrzestaje sama chodzic
Stary 22.10.2004, 14:43   #34
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Data rejestracji: 16.10.2004
Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
nie wazne jaka firma wazne zeby dobrze wypalała.!!
ja mam liteona i dobrze sie sprawuje!! 8 )
Oktawian89 jest offline  
Stary 22.10.2004, 14:45   #35
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
a co do innych to nie wim bo mam Traxdata CDRW 321040 tx i liteon 851s i tez dobrze chodza,
Oktawian89 jest offline  
Stary 22.10.2004, 14:46   #36
Oktawian89
Wiszę sobie ...

czy ktos wie czy jeszcze traxdata robi nagrywarki ?? cipatomaja@o2.pl
Oktawian89 jest offline  
Stary 22.10.2004, 14:58   #37
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@Oktawian_15

napewno nie robia przycisku "edytuj" jak zauwazylem
Stary 22.10.2004, 18:49   #38
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Co do nowych rzesz - to tak sie akurat sklada ze cykl uzywania kproba jest taki:

-nie znasz kproba

-czytasz/ktos ci mowi o kprobie, jestes zafascynowany

-uzywasz kproba, fascynacji ciag dalszy, opowiadasz o nim innym osobom

-zaczynaja sie wykresy oderwane od rzeczywistosci, zaczynasz tlumaczyc sobie je w dziwaczny sposob i sam jeszcze w to wierzysz

-wykresow oderwanych od rzeczywistosci jest coraz wiecej, caly czas sobie je jakos tlumaczysz, ale zaczynasz juz watpic

-stwierdzasz ze wyniki kproba w zasadzie nijak sie maja do rzeczywistosci i uzytkowania danego nosnika, szczegolnie porownujac wyniki z innymi napedami.

-olewasz kproba
Czasami zastanawiam się

Skąd ty wiesz to wszystko?

I to z takimi szczegółami?

Gwoli ścisłości - ja chyba jestem jakiś inny

Bo cały ten misterny plan jakoś mnie nie dotyczy

No chyba, że punkt 4 trwa od kilku do kilkudziesięciu lat

VIZZARD jest offline  
Stary 22.10.2004, 18:53   #39
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Cytat:
Napisany przez icemac
Panowie i Panie !!

umowmy sie ze nie testujemy plytek niczym, tylko sprawdzamy czy dziala i jak dlugo mozna podgrzewac ja na kuchene gazowej

jak ktos nie ma to elektrycznej

i po ilu podgrzaniach plytka ptrzestaje sama chodzic
Też jestem tego zdania!

Albo jeszcze lepiej:

Głosujemy, które nagrywarki i płytki są dobre a które nie

I tylko te kupujemy i polecamy

I tylko tych unikamy i odradzamy

A dyskutujemy tylko o kolorach na pudełkach w wersjach box

Patrząc na świat w kolorach pastelowych, co?

VIZZARD jest offline  
Stary 22.10.2004, 18:57   #40
Koolo
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 15.01.2002
Koolo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Też jestem tego zdania!

Albo jeszcze lepiej:

Głosujemy, które nagrywarki i płytki są dobre a które nie

I tylko te kupujemy i polecamy

I tylko tych unikamy i odradzamy

A dyskutujemy tylko o kolorach na pudełkach w wersjach box

Patrząc na świat w kolorach pastelowych, co?

Można i tak ale nie zmienia to faktu, że wykresy w Kprobe i ich wyniki nie mają nic wspólnego z tym czy dysk będzie odtwarzany w stacjonarnym odtwarzaczu.
Stary 22.10.2004, 19:08   #41
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Cytat:
Napisany przez Koolo
Można i tak ale nie zmienia to faktu, że wykresy w Kprobe i ich wyniki nie mają nic wspólnego z tym czy dysk będzie odtwarzany w stacjonarnym odtwarzaczu.
Bywa i tak

Życie różne figle nam płata

VIZZARD jest offline  
Stary 22.10.2004, 19:29   #42
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Koolo
no nic niema ale czy stacjonarka ci pokaze wykres taki jak w kprobe(czy cd speed) no nie ale moze ci prawde powie ze nosnik jest slabej jakosci np. mam media store ktora na stacjonarce nie smiga wykres w kp do 1000 dochodzi bledow lg combo jej nie czyta a litek sie dlawi czasami ale dziala wiec czy moja stacjonarka prawde mowi ze plytka jest do dupy no nie wiem ale chyba tak ale wykres wczesniej mi powiedzial ze tak bedzie

ale mam jeszcze jedna media store i odziwo stacjonarka ja czyta ale bledow w kp o jakies 15% mniej lg nawet ja ruszylo

Ostatnio zmieniany przez legion : 22.10.2004 o godz. 19:33
legion jest offline  
Stary 22.10.2004, 20:09   #43
Koolo
Wyjadacz ;)

Cytat:
Napisany przez legion
no nic niema ale czy stacjonarka ci pokaze wykres taki jak w kprobe(czy cd speed)
No nie ale ja też nie pokażę tego wykresu stacjonarnemu odtwarzaczowi DVD i go nie przekonam do odtwarzania.
Stary 22.10.2004, 20:11   #44
Koolo
Wyjadacz ;)

ps. u mnie combo LG czyta naprawdę wszystko.( nawet media store )
Stary 22.10.2004, 20:16   #45
slawekj
Guru

Data rejestracji: 12.07.2004
slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Acha - zeby bylo jasne - SPRAWA KPROBA JEST ZAMKNIETA. ZWRACAM TYLKO UWAGE NA ODNOSZENIE DO SPOSTRZEZEN NIEKTORYCH UZYTKOWNIKOW.
Pozostaje jedynie rada wszystkim dokupić Plextora i zacząć testy w Plextools.
Zgoda. Można żyć bez wykresów. Wtedy wszystkie napędy i płytki będą dobre i skończą się pytania co kupić.

Ostatnio zmieniany przez slawekj : 22.10.2004 o godz. 20:36
slawekj jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: