![]() |
litek ihas124 daje rade i ie jest drogi, mam jednego i odpowiednik w asku który wypada troche gorzej ze względu na brak aktualizacji firmwaru
testów palnika i płyt na nim palonych poszukaj na forum |
A wiele się on różni od ihas122? Bo takowy akurat mam...
Dziękuję za pomoc. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam.
Co byście teraz polecali zakupić. Zależy mi na jakości nagrywania i możliwości testowania. Czy oemy liteona posiadają te same możliwości(funkcje) co oryginały? |
Kup BluRay iHBS122. :mruga:
Jeśli chodzi o DVD, to mam najtańszą iHAS124 i testy robi. :spoko: |
Chodzi o DVD.
Ostatnio do liteona nieco się zraziłem, IHAS624 nawet roku nie wytrzymał, a jeżeli chodzi o jakość nagrywania to rewelacyji też nie było - wysoki jitter. Jak w tym aspekcie wypada asus DRW-24B3LT czy umożliwia testy? A coś o Sony AD-7283S możecie powiedzieć? |
Czy o ten test mogę oprzeć zakup Plextora 890?
http://forum.pclab.pl/topic/671075-Pioneer-DVRS19LBK/ Czy znacie jakieś miarodajne testy? |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/f15/ihas124-...ml#post1146940 |
Witam wszystkich serdecznie.
Czy ktoś mógłby mi doradzić zakup nagrywarki (USB i/lub eSATA), która byłaby w stanie wykonać kopię płyty z mapami do nawigacji RNS-E? Oczywiście taka kopia musiałaby działać, bo to ona będzie jeździć w aucie :). Dopuszczam nawet jakiś napęd z Blu-Ray, o ile tylko da radę wykonać swoje zadanie. Pozdrawiam, Piotrek |
Cytat:
A na serio to z tego co pamietam, to nagrywarka powinna obslugiwac zmiane boooktype, czyli np wiekszosc LiteOn'ow, Pionierow. |
Generalnie muszę sobie coś kupić. Teraz mam jakiś staroć, który nie obsługuje DL. W zasadzie to ideałem byłoby gdyby udało się jakiegoś BD wynaleźć, bo przyda się również do TV. Teraz mam taką potrzebę, czyli dwie płyty, za rok, następne dwie itd. Krótko mówiąc jak coś kupuję, to chciałbym żeby spełniało moje oczekiwania.
Pozdrawiam, Piotrek |
Kup LiteOna iHBS122 i płyty BD Panasonic. Jakość nagrywania bardzo dobra.
|
Dzięki Kris, to już jest konkretna odpowiedź i po mojej myśli (BD). Czyli potwierdzasz, że na niej będzie można ustawić BookType na DVD+R/+RW DL i jest szansa, że navi to łyknie? Zaraz zobaczę jaka kasa wchodzi w grę.
Pozdrowienia, |
Cytat:
Jeśli 112 to 04 czy 37. Czy w 122 też są takie różnice? Żona pozwoliła kupić i muszę szybko podjąć decyzję, zanim się rozmyśli :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:22. |