![]() |
Cytat:
potem pisz, bo poki co to Ty wprowadzasz ludzi w błąd, bo jakby nie wiedział to wiekszosc firm , produkujacych nagrywarki kupuje 'oema' i znakuje swoim logotypem nie wiem czy zauważyłeś ale teraz nagrywarke mozna kupić ponizej 100zł a nie 1000zł wszystkie nagrywarki sa teraz tandetne i chinskie jedne bardziej udane inne mniej największym plusem w dzisiejszych czasach jest suport producenta w aktualizowaniu biosa w tym liteon nie ma sobie równych,od oficjalnych po modowane itd edit: poza tym w ofercie plexa sa dwa modele wewnętrznych spawarek dvd i bodaj oba to ihas'y :] Cytat:
sam mam ihasa który jest m.in plextorem zaleznie który bios sie wbije wydaje mi sie że dopisek 'uczeń' nie bardzo odpowiada do Ciebie, bo walnąłeś bzdurę i brniesz w swoje istnieja jeszcze zagraniczne serwisy typu cdr na których wyczytasz dokładnie to samo, z tym że są częściej aktualizowane w sprzęt i oceny nagrywarek, niestety testowanie sprzętu trzeba mieć kasę i czas a ponizej arykuł z zagranicznego serwisu :D Cytat:
|
Berion, jak pisałem już zakupiłem PLEXTORKI może i" made in china "ale mam i jestem zadowolony, mam pytanie do Ciebie -jaką TY byś mi polecił nagrywarkę (dużo nagrywam) no mistrzu? ja kasy się nie boję,a resztę zignorowałem bo nie ufam. Więc czekam na Twój typ .
|
Oto moja propozycja do nowej sondy -wydaje mi się że wybrałem wszystkie najnowsze dostępne wersje -jeżeli coś namieszałem to proszę o poprawienie jak i dopisanie napędów które mi umknęły||
Starą sondę można by było zamknąć i byłby spokój|| LG- GH24NS90RBBB SAMSUNG SH-S222BB SONY Optiarc AD-7280S-0B SONY Optiarc AD-5280S-0B LITEON iHAS 124-B 224-B 324-B 424-B 524-B 624-B LITEON iHAS 124 C 224-C 324-C 424-C 524-C 624-C PIONEER DVR-S19LBK (oem napędu chińskiej firmy QSI) ASUS DRW-24B5ST - (oem Lite-on seria IHAS) PLEXTOR PX-891SA -(oem Lite-on seria IHAS) TEAC DV-W524GS - (oem Lite-on seria IHAS) HP DVD+RW 1260i - (oem Lite-on seria IHAS) *oem nagrywarka jest produktem innego producenta a jedynie wewnętrzne oprogramowanie jest firmowane logo własnym jak również nazwa produktu. |
Cieszę się, że jesteś zadowolony. Ubolewam, że to zadowolenie nie jest poparte matematyką. ;)
Ja Ci nie polecę żadnej. BD nie kupuję bo czekam aż BDXL się trochę spopularyzują, z kolei DVD zmieniam dopiero jak obecnie posiadana dogorywa. Nie śledzę testów każdego nowego modelu, każdego nowego producenta. Polecać więc nie mogę. Zasobnością portfela (Twoich rodziców?) nam nie zaimponujesz. Oj brniesz. ;) |
Nagrywarka zewnetrzna z obsluga Bitsetting
hej
szukam nowej zewnetrznej nagrywarki DVD SLIM na USB z obsluga BITSETTING. Myslalem o jakims Pioneerku... prosze o porade ... cena nie gra wiekszej roli .... prosze o kilka najlepszych jesli to mozliwe.... pozdrawiam |
BITSETTING obecnie to chyba tylko kwestia softu,a jesli kasa nie gra roli to proponuje litkaIHAS + kieszeń na USB,co prawda nie będzie slim ale za to będzie pewniej
|
Nagrywarka zewnetrzna z obsluga Bitsetting
dzieki wielkie....
Dostępne są dwa modele iHAS124: revison Y oraz A. Revision Y to Optiarc AD-7240S ? O co w tym chodzi lub ktory wybrac dla moich potrzeb ? dzieks |
polecam revision B jest na mediateku ,da się go przeflaszować na praktycznie wszystkie oemy
|
@Seboo, jeśli potrzebujesz małą nagrywarkę na USB, zobacz >>TU<<
|
Cytat:
Z góry dzięki za odpowiedz! |
Moim zdaniem Lite-on.
|
A co sądzicie o tym modelu: LITEON iHAS524-32 ver. B?
|
Asus 08D2S-U LITE
http://www.x-kom.pl/img.php?diffpath...4_12_27_45.png
http://www.x-kom.pl/img.php?pf=4/751...pg&rt=a&noup=1 Jeżeli ktoś potrzebuje zewnętrznej nagrywarki to chyba warto wydać te 111zł Zostało jeszcze niecałe 7 godzin http://www.x-kom.pl/goracy_strzal/158# |
Myślisz że warto?
Jak do tej pory nie trafiłem na porządnego slima. :nieee: |
To jest pewnie jakiś oem liteona. Mam Liteona eTAU, daje radę.
:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:01. |