![]() |
Za 150 to (prawie) można dwa napędy kupić - jeden do lightscribe, drugi dobry. :taktak:
|
Dobra już nie musi być... lightscribe
Który z pioneer'ów wybrać: 215 czy 216, szesnastka ponoć cichsza ale czy różni się poza tym czymś jeszcze ? tzn. czy nie jest gorsza od modelu niższego ? no i jeszcze te oznaczenia "D" albo "BK" którą wybrać ? Na Allegro jest też taki model PIONEER DVR-217FBK ps. z góry dziękuję i pozdrawiam |
Witam, a ja mam pytanie, jaka wypalarkę wybrać do laptopa ma EIDE
|
Jaką nagrywarkę zewnętrzną na usb/firewire?
Coś laptopowa się chrzani... |
Pioneer + obudowa :)
|
Niestety polecana przez forum nagrywarka DVD-REC PIONEER DVR-216DBK nie jest już dostępna w sklepach..przynajmniej ja nie znalazłem..wobec tego jaką nagrywarkę proponujecie? W rankingu CDRinfo na 1 miejscu jest LG GSA-H55L..czy może kupić DVD-REC PIONEER DVR-217FBK SATA LabelFlash CZARNY BULK? Proszę o pomoc..
|
|
Cytat:
|
|
Czyli co? Brać DVD-REC PIONEER DVR-217FBK SATA LabelFlash CZARNY BULK? Będzie lepszy? Może macie/masz inne propozycje? Nagrywarka będzie głównie służyć do nagrywania filmów..
|
Co bedziesz z tytmi filmami robil ?
Avi czy dvd ? |
Filmy Avi..do odtwarzania w DVD domowym z możliwością odczytu DViX..ale np. nagrywać Mp3 czy grę też będę..ale głównie filmy..
|
Wg. mnie filmy najlepiej na usb sobie przeniesci w ten sposob obejrzec. Szkoda czasu, pieniedzy i miejsca na plytki ktore nie wiadomo ile wytrzymaja.
Kup cokolwiek z ocena 4/5 na cdrlab czy tutaj. :) |
Tylko że moje DVD nie ma wyjścia USB:/...a gdzie ten ranking z ocenami?
|
Witam!
Chciałbym Was zapytać, jaka nagrywarka w cenie do 150zł będzie najlepsza. Najlepiej, jeśli będzie ona dostępna tutaj: Kod:
http://bilans.alsen.pl/index.php/group/69/11119/none/pricea/1/onstock/2/nagrywarki_DVDRW Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam, Stafford. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:06. |