![]() |
Co wybrać?
Witam
Panowie, co wybrać? Jedyne czego oczekuję od nagrywarki to bardzo dobra korekcja błędów przy odczycie (zapis jest bez znaczenia). Nagrywarka ma być na SATA (LS mnie nie interesuje). Do wyboru: LG GH22NS30 GH22NS40 Liteon iHAS120 iHAS122 NEC AD-7203S AD-7220S Samsung SH-S223F Z góry dziękuję za pomoc |
Jak ma być dobra korekcja błędów, to weź coś ze stajni Samsunga.
|
Kupno nagrywarki DVD
Mam zamiar kupić do komputera nagrywarką DVD i prosiłbym o radę jakiej firmy są najlepsze nagrywarki i podpowiedz jaką by najlepiej kupić.Za odpowiedzi bardzo dziękuję.
|
Przecież jest na górze strony podwieszony temat jaką nagrywarkę kupić
http://forum.cdrinfo.pl/f15/jaka-kup.../index144.html |
Witam
Koledzy powiedzcie mi jaką najlepiej nagrywarkę DVD kupić, ale zewnętrzną ? :) chodzi mi tylko o dobre wypalanie i odczyt, naprawdę nic więcej :) |
Cytat:
Nie ma tak albo jedno albo drugie :P |
to w takim razie proszę mi powiedzieć co dobrze zapisuje i co dobrze odczytuje :)
|
Dobrze zapisują pionki 115/116/215/216, dobrze odczytują samsungi.
|
chodzi o ZEWNĘTRZNE :)
|
A słyszałeś o obudowach 5.25 cala? :czytaj:
|
Tak jak radzi @jou kup zwykla nagrywarke i wloz do obudowy.
Zewnetrza nagrywarke wez tylko jesli rzeczywiscie potrzebujesz czegos bardzo mobilnego. |
Witam
Jaką nagrywarkę kupić żeby dobrze wypalała dvd - i + (gry do ps2) ,z dobrą korekcją błędów i dodatkowo z funkcją lightscribe, do 150 zł ? ps. nagrywarki z sądy wyżej to już stare modele... (zwykle nie są już w sprzedaży i bez lightscribe) ,proszę o konkretne sugestie |
do PS2 tylko pioneer :D
|
pioneer ? zdaje się ze te nagrywarki są labelflash'em (albo że się da w niektórych modelach "zrobić"...żeby miały) a wyżej napisałem o moich preferencjach...
ps.więc jeszcze raz chodzi mi o konkretne modele z lightscribe i dobrym wypalniem dvd -,+ (ps2) i dobrą korekcją błędów |
no to musisz niestety pogodzić się z tym, że będziesz miał labelflash, napęd się odwdzięczy za to dobrą korekcją błędów i znakomitym paleniem gier na PS2 :) zresztą co to za różnica, labelflash ci zadrukuje na niebiesko a ls na brązowo, nie lubisz niebieskiego?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:32. |