![]() |
Witam z tego co widzę obecnie polecacie Pioneera 112D a co sądzicie o tej Pioneer 212 (Serial ATA)?
Mam Nec 4550a i coś kopie mi nagrywanie ale tylko w grach próbowałem różnych rzeczy: zmiana biosu, wypalanie przy różnych prędkosciach , czyszczenie flaków, wypalanie różnymi programami , różne płytki ale zostałem przy TDK - nic nie pomaga zawsze to samo po nagraniu "Błąd CRC" przy instalacji - a płyta zawsze nagrana ok. Co aktualnie polecicie do wypalania tak do 200 zł ?LightScribe i inne rzeczy mnie nie interesują bo ich nie będę używał. Nie chce miec tych cholernych błędów "CRC" !! |
Cytat:
Czy 212 b***281;dzie tak dobrze nagrywa***322; wszystko zale***380;y od mobo i sterownik***243;w. :) |
Cytat:
|| |
tak sobie przeczytałem recenzję pioneera 112 na stronie cdrinfo i się tak zastanawiam dlaczego jesteście tym napędem tak zachwyceni
przecież prawie w każdym teście wypadł co najwyżej średnio kilka nawet słabo, jedynie pity i landy są zadowalające |
Cytat:
|| |
Cytat:
http://www.cdfreaks.com/reviews/Pion...onclusion.html Cytat:
:) |
Cytat:
Trzeba po prostu zachować do wszystkiego dystans Nie można przecież nad wszystkim popadać w ekstazę, bo to tylko urządzenia Bądź co bądź jest to dobry sprzęcik :taktak: Zawsze przecież można na podstawie testów na różnych forach I zamieszczanych wykresów skanów jakościowych wyrobić sobie własne autonomiczne zdanie I tyle... :czar: |
a ja jeszcze zapytam czy LG GSA-H42N można przerobić na GSA-H42L? tak aby miał LightScribe?
|
Nie
|
nie,ale h42l mozna tak przerobic na h42n zeby nie miala lighta:)
|
ok, krótka piłka z mojej strony Lite-On LH-20A1H, czy Pioneer DVR-112? - co wybrać?
|
Cytat:
Jak ci nie będzie pasił To odkupię go od ciebie za pół ceny... :tak!: :czar: |
Cytat:
a ten Litek wydaje mi si***281; taki delikatny:sciana: Mam 165P6S na pocz***261;tku by***322;em z niego zadowolony, ale po czasie przesta***322; dobrze pali***263; p***322;ytki dwuwarstwowe :czar: EDIT: a mo***380;e poczeka***263; na DH-20A3L? wiadomo kiedy trafi do sklep***243;w? b***281;dzie to oem jakiego***347; benq? |
To benq nie zaprzestal produkcji nagrywarek ?
|
Cytat:
Też odkupię go od ciebie za pół ceny :tak!: || |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:15. |