Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 29.03.2005, 23:17   #1
Dorian
Wymiatacz

Data rejestracji: 10.05.2004
Dorian zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez karolkiewicz
I z całej tej rozmowy dochodzimy do wniosku:

1.NEC (pali wszystko choć odczyt nie w czołówce),

2. Benq (nieznam ale nikt nie nażeka),

3.tylko nie litek (naprawde nie dla laików) a LG (to już nie te napędy LG co kiedyś CD-r i combo, Dorian, naprawdę bardzo porządny sprzęt, osobiście mam styczność w robocie z dwoma, codzienne kopie systemu i faktur, na byle czym i "o" problemów z odczytem, no i DVD-RAM).

Sam mam NEC-a 3520, ale chyba poleciłbym Ci LG.

Zgadzam się lecz jedyne dobre wspomnienia mam z LG x 8 bez Burn Proof'a jeszcze. Paliła wszystko cicho, nie nagrzewała się wcale. Porządnie zrobiona, po prostu szok no ale jej czas nadszedł. Później miałem 48mkę i padła, 52jki padły dwie ( najgorsze chyba z modeli nagrywarek LG ), combo 48x16x48 padło po ok. 8 miesiącach samo z siebie. Teraz jadę na Asus'ie CRW 5232AS ( jestem baaardzo zadowolony ) i na NEC'u 3500 ( obie mają ponad 11 mies). LG hmmm jestem zawiedziony późnymi modelami cdrw i myślę ,że firma nie podtrzymuje swojej jakości z początku lat nowego wieku stąd mój wybór co do dvdrw padł na NEC'a. LG robi dobre monitory i telewizory. Nagrywarki wg mnie ostatnio im nie wychodzą lecz są o nieeebo lepsze od LiteOn. Także polecam Nec'a bo co komu po DVD_RAM właściwie no i NEC pali wszystko, prawda?

Ostatnio zmieniany przez Dorian : 29.03.2005 o godz. 23:21
Dorian jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.03.2005, 23:41   #2
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
heheheh ale temat juz myslalem ze sie pozbylismy ludzi zagubionych na forum ale jednak dalej tak bedzie ze szukanie stalo sie zbedne
@meksykaniec
legion jest offline  
Stary 29.03.2005, 23:44   #3
Dorian
Wymiatacz

Data rejestracji: 10.05.2004
Dorian zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zawsze jakiś temat do rozmowy haha Mnie to nie przeszkadza
Dorian jest offline  
Stary 29.03.2005, 23:57   #4
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Dorian
Zawsze jakiś temat do rozmowy haha Mnie to nie przeszkadza
wlasnie widze ze ci to nie przeszkadza jakbys mial takich tematow setki do czytania na forum uwiesz mi napewno nic nowego bys nie napisal
legion jest offline  
Stary 30.03.2005, 22:17   #5
karolkiewicz
NEC 3520 @ LD_3520_1U8

Data rejestracji: 09.02.2005
karolkiewicz w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
wlasnie widze ze ci to nie przeszkadza jakbys mial takich tematow setki do czytania na forum uwiesz mi napewno nic nowego bys nie napisal

-> -> ->
karolkiewicz jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: