![]() |
no ale nie każdy trawi mp3 ,no i mp3 dyskwalifikuje nie możność wydzielenia utworów z całości w przypadku np. koncertu czy płyty gdzie utwory nachodzą na siebie
tzn wydzielic / podzielic możesz ale fajnie sie słucha konceru z przerwami :blee: co do trzasków to też chyba problem zeszłej epoki |
Do odtwarzania muzyki,wystarczy mieć pendrive,dvd,oraz dobrą wieżę, tak ja zrobiłem i jest okey,bez nerwów czy znowu coś jest dobrze wypalone czy nie będzie trzasków, a jeżeli chodzi o DVD mam Plextora i jest też dobrze -ale tylko do wypalania danych,czy jakiś filmów, bo jeżeli chodzi o muzę to już nie mam czasu i sił oraz kasy,wole posłuchać muzy mp3 z pendrive przez DVD i jest git.Pozdrawiam serdecznie.:)
|
Czyli wybór padnie na LG- na poprzedniku się nie zawiodłem więc myślę, ze ten również sprosta wymaganiom.
|
Aha to OK:)
Bo oprócz problemów z końcówkami płytek to palnik bardzo spoko:) |
Na nowszym firmware(HN01-25/05/2012) jest lepiej:)
|
Hmm czy ja wiem:)
W sumie w recenzji na myce.com zdarzało się tej nagrywarce psuć końcówki płyt czego dawno nie widziałem w żadnej innej recenzji ostatnich nagrywarek. Skoro masz Litka z bardzo dobrym odczytem to może do niego pasowałby Optiarc 7260s/7280s z bardzo dobrym zapisem? Sam zamówiłem 7261s do nagrywarek w podpisie w miejsce Asusa |
Jak coś bierz najnowszą wersję LG GH22NS90
tu test:) http://www.myce.com/review/lg-gh22ns.../#.UEjGVyLuGwI |
Witam,
mam dylemat co kopić do pary dla LITEON iHAS 124. Miałem LG GSA-H10N, lecz byłem zmuszony zmienić płytę główną i procesor. Moja nowa płyta główna nie ma złącza IDE ATA i został mi tylko LITEON. Co radzilibyście kupić w zastępstwie LG? Myślałem nad GH22NS40? Co sądzicie o tym sprzęcie. Ogólnie obie nagrywarki mają być ukierunkowane na nagranie płyt do samochodowych GPS- nie za często, ale się zdarzy. Poprzedni LG był bardzo dobry- szukam godnego następcy. Wszelkie sugestie mile widziane. |
SAMSUNG SH-S222BB
|
A jaki napęd BD polecacie - taki, który dobrze pisałby płyty BD w celach archiwizacyjnych plus miał dobry odczyt płyt CD-Audio ?
|
Zdecydowanie polecam blu-ray- :) iHBS 112 212 312 też do cichych nie należą
ale przy nich PIONEER DVR-S19LBK to chaos nie przeciętny -bardzo wyje i do tego bardzo przeciętny napęd-klon chińskiej firmy QSI. |
Dzięki za odzew. Co raz bardziej skłaniam się ku blu-ray, tylko trochę kasy szkoda, bo w planach wymiana dysku i karty graficznej, a tu nagle Pioneer zaczyna kaprysić ;).
Czy iHBS 212 też wydaje takie przeraźliwe dźwięki przy włączeniu komputera jak iHAS 124 B i jak zachowuje się tacka, bo w iHAS 124 kilka razy wystrzeliła tak że się jej wystraszyłem (może to takie skrzywienie bo mój pc chodzi ciszej niż niejeden współczesny laptop)? Co sądzicie o PIONEER DVR-S19LBK? |
Cytat:
|
Cytat:
i tu jest pies pogrzebany,kupujesz napęd z czołowej trójki , wbijasz najnowszy bios po czym kupujesz parę płyt dvd, radziłbym sony,verbatim, jesli dostaniesz to jvc ,panasonic itd nastepnie testujesz i masz juz jakąś swiadomść w jakie płytki sie bawić jeśli archiwizujesz dane i zależy Ci na trwałości to polecam Blu , póki co jakość nagrywarek i płyt stoi na lepszym poziomie w stosunku do dvd no i korzstniej wychodzi w przeliczeniu gb/zł |
ja polecam SONY Optiarc AD-7280S-0B\AD-7283S-pamietaj że nowe płyty są dużo gorsze od nośników z przed 5 lat -nawet najlepszy sprzęt z tego nie wyciągnie rewelacyjnych wypałów:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:37. |