Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 20.03.2007, 19:51   #21
terrorist
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.03.2007
terrorist w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Bosskg Podgląd Wiadomości
Ustaw 9x166 i bedzie tak jak trzeba.
A co liteonow to padlo mi juz kilka i powiedzialem sobie ze juz wiecej nie chce napedu tego producenta. Wez Asusa. Chodzi calkiem przyjemnie, czyta wszystko no i przede wszystkim jest duzo cichszy od liteona. Szkoda ze liteon bedac kiedys czolowym producentem napedow CD-RW robi teraz taki szajs. 90% napedow jakie przychodza na serwis to napedy liteon. Oczywiscie wynika to takze z ilosci sprzedawanych napedow w sklepach gdzie liteon chyba kroluje. Druga firma ktorej nigdy bym nie tknal szukajac napedu jest samsung. Padlo mi wszystko co kiedykolwiek kupilem tego producenta, no moze poza monitorem.
No ja nie wiem, w sumnie też mi padały Lite-On'y może była to wina zasilacza, jak już Bródka wspomniał. No ale tak czy siek nie powinny sie tak zachowywać, bo Teac (ogólnie maszyna nie do zdarcia, tylko korekcja jest do dupy) chodzi mi już ponad roczek, przed tem w takim czasie Lite-On był już dwa razy w serwisie (warto wspomnieć że miał super korekcje błędów).
Z Asusem nie miełem jeszcze fizycznego kontaktu, ale jak patrze na ten test na cdrinfo to ilość błędów jakie wykrył mnie przeraża, mam nadzije, że poprawili to w nowszych modelach ?
terrorist jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: