![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
KProbe ????
czy moze mi ktos w wolnej chwili wytlumaczyc oco chodzi z tym KProbe naco tzreba zwrucic uwage na tych wykresach co jest istotne a co nie ? itp.
i czy musze jakies ustawienia zmieniac czy zostawic te ktore sa po instalacji mam versjie 2.2.3 najlepiej na jakims przykladzie fotki itp. dziekuje Ostatnio zmieniany przez Bravo : 17.07.2004 o godz. 21:32 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Bez obrazy, ale do tego tekstu pasuje nazwa użytkownika Johny Dwielewerece ![]() I tylko żeby nie było ..... odpowiedź znajdziesz tu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
a jezei chodzi o moj "obrazek" to lepiej zajzyj na swoj ZENADA ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Bravo tutaj masz artukul dotyczacy Kprobe - http://www.cdrinfo.pl/artykuly/kprobe/index.php.
A ty Vizzard okaz troche zainteresowania. To nic nie kosztuje. Nie każdy od razu wie gdzie co i dlaczego. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Redakcja
Data rejestracji: 27.12.2003
![]() |
Cytat:
Pozdrawiam
Always Quality over Speed - both in a real life and in DVD backup! Polecam: Kopia Samego Filmu - Jakość ponad wszystko! Z DV do DVD Pierwsze kroki w Adobe Premiere Pro - część 1, część 2 Sonic Scenarist - podstawy authoringu (+DVD text, +JACKET_P) Konwersja dźwięku 2.0 -> 5.1 surround + kodowanie do DTS/AC3 Jak dodać polskie napisy do filmu DVD: Sonic Scenarist, Free Tools Z DVB na DVD-R |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() A co do żenady - to raczej przypiszę ją tobie ![]() ![]() A o twoim avatarku nie powiedziałem ani słowa ![]() Tak więc jednak LOLek 4U ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
To gdybyś okazał trochę zainteresowania i kliknął na link do posta, który podałem Bravo to przekonałbyś się, że znajdzie tam wiesz jaki link? http://www.cdrinfo.pl/artykuly/kprobe/index.php Czy to ci czegoś nie przypomina? Ha? Wystarczyło zrobić dwa kliki, czyli dosłownie klik klik ![]() Tak więc zainteresowałem się tym bardzo, zwłaszcza, że wczoraj przedwczoraj, no i oczywiście jutro - NOWY USER zapyta: "A cio to kiplobe?" Niezwykle konstruktywne! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
zadowolony czy ty nieumiesz ograniczy swoich wypowiedzi do istotnych tamatowi ? |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
dzieki wielkie oto mi dokladnie chodzilo |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Pod warunkiem, że nie jest to osiemdziesiąty temat o tym samym tytule w którym ktoś pisze: "Nie chce mi się..." "Nie mam czasu ..." i robi totalny śmietnik z tego forum BTW: Jestem bardzo zawiedziony, że kliknąłeś tylko dwa razy ... ![]() Wprost uwielbiam, gdy ktoś w moje linki klika i klika i klika ..... Właściwie to tylko po to je zapodaję - broń Boże, żeby ktoś z nich skorzystał .... ![]() Ostatnio zmieniany przez VIZZARD : 18.07.2004 o godz. 16:32 |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Dobra nie bedziemy sie wieszac
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Calibra is the best!!!
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
Szczerze
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Im mniejsza wartość liczbowa MAX, AVERAGE, TOTAL - tym lepiej! Więcej na liczniku - więcej błędów - gorzej! Wykresy mają mieć jak najmniej kresek - czyli jak najmniej kolorowe! ![]() W twoim przypadku - pierwsza płytka - do dupy, druga płytka - całkiem całkiem ![]() Musisz tylko Speed ustawić x4, a nie max - może będzie ciut lepiej to wyglądało ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Calibra is the best!!!
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
Oki. Dzięki. Tylko jeszcze jedno. Co z tego że czegoś jest więcej a czegoś mniej. U mnie i jedna i druga płytka chodzi. No może ta sonówka troszke szybciej odnajduje i kopiuje pliki ale czy to tylko o to chodzi? Bo jesli tak, to nie opłaca sie inwestowac w droższe płytki (sonówka 7zł na giełdzie a Magnetix 2.1zł)
|
![]() |
![]() |
|
|