![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Masz Canona 4200? Czy są już do niego zamienniki?
|
ajak jest najtańsza drukarka drukująca na płytach ??
ps 300 postów :) |
Cytat:
|
Cytat:
co do drukarki Epson Stylus Photo R220 - około 390zł (raczej nie polecam - nie mam przekonania do tej firmy - duza awaryjnosc sprzetu) Canon PIXMA iP4200 - około 460zł Canon PIXMA iP3000 - niestety juz nie produkowana (dostepne zamienniki) |
Cytat:
polecam canon IP 3000, niestety od kilku miesiecy juz nie produkowana. Mozna kupic zamienniki oryginalnych tuszy w cenie 8-10 zl (w sumie ma 4 pojemniki, kazdy kolor osobno) - a same tusze canona tez w cenie do zaakceptowania okolo 40-50 zl. Bylem milo zaskoczony jakoscia wydruku. Tylko trzeba uwazac na to aby nie zamoczyc wydruku bo sie moze nieco rozmazac - no chyba ze sie potem polakieruje powierzchnie:):) Do tego drukarka ma automatyczny druk dwustronny, 2 podajniki papieru ("od gory i od dolu"), papier jest podawano prosto i nie zakleszcza sie (w porownaniu do lexmarka z55 rewelacja), dosc cicha - malym mankamentem jest to ze po wlaczeniu dosc dlugo przygotowuje sie do wydruku :) ale w sumie te "kilka" sekund mozna przezyc:) pozdrawiam |
Ja też zastanawiałem się na co postawić: LS czy LF. :boks:
Wybrałem Canon PIXMA IP4200. :spoko: REEWEELAACJAA!! :respect: Czekam tylko na tańsze płytki z tym systemem, tzn. zamienniki oryginalnych atramentów. :smoczek: |
Jest nowy silnik ls 1.4.62.1. Ciekawe co poprawili.Pozdrawiam wszystkich posiadaczy
|
Cytat:
Miałem całe mnówstwo LITEONÓW (chyba z pięć, całkiem przyzwoite, przeciętne), testowałem ASUSY (pełna porażka), testowałem NECa 3551 i 4551 (bardzo przeciętny pod każdym wzgledem...), miałem BENQ 1640 i obecnie mam BENQ 1655, bo pod względem jakości zapisu i odczytu danych, to niestety ale NEC jej może buty czyścić, o innych napędach (LG) miłosiernie nie wspomnę. Tyle! :cool: |
ja mam neca 3551,wypalilem juz jedna plyte i napis mi sie nawet podobal,nic wielkiego nie wypalalem ale jest spoko:)(wypalalem na zwyklem plycie:D) mam pytanie,czy nagrywara lf moze wypalic na plytce ls?
|
Chcia***322;em da***263; por***243;wnanie p***322;yty lightscribe i labelflash ale nie mog***281; dobrze zeskanowa***263; p***322;yty drugiego typu. Jest jaki***347; spos***243;b aby skany nie wychodzi***322;y tak ciemno?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:48. |