![]() |
Cytat:
- zgrywamy całą zawartość płytki DVD Decrypter'em do określonego katalogu zaznaczając Mode --> File F - korzystając DVD Shrink 3.2 możemy dowolnie obrabiać materiał zmniejszając bez widocznej utraty jakości o 20%. Zaletą jest również stosowanie odpowiednich filtrów poprawiających jakość materiału. - tak przygotowany materiał zapisujemy w pliku ISO i nagrywamy w DVD Decrypter'ze. Dokładny opis ze szczegółami w ostatnim numerze Chip'a 12/2004 str.58 "Klon doskonały". Efekt znakomity i żadnych problemów z odtwarzaniem na stacjonarnym DVD Player'ze. :taktak: :) |
Cytat:
To jeszcze tylko do pełni szczęścia pozostaje mi jedno pytanko: jak i gdzie zmienić w DVD Decrypterze bitsetting? :spoko: |
Cytat:
Stosowanie Bitsetting'u jest uzasadnione wówczas gdy występują problemy z odczytem DVD +R. Jeżeli Twój stacjonarny dobrze odtwarza takie płytki nie ma potrzeby zmiany booktype. :) |
Ok, z uwagą obejrzałem sobie Shrinka i okazało się, iż jest tam okienko w Burn Settings do zaznaczenia "booktype DVD-ROM"..., ale automatycznie dvd-decrypterem też spróbuję :mruga: Dzięki Sławku za pomoc i porady!
|
LG GSA-4160B a BookType
Czy ktoś wie może, czy ta nagrywarka obsługuje booktype tak jak 4120. A jeżeli tak, to może ktoś ma już doświadczenia, czy w nero 6,w opcjach nagrywarek też jest taka mozliwość?
|
bedzie obsluga w nastepnej wersji biosu - musimy czekac :smutny:
|
Z jakiego źródła, jeżeli mogę wiedzieć masz tę informację i jak Ci się ta nagrywarka sprawuje, czy żeczywiście pali tak dobrze jak w testach na stronie:
http://www.cdrinfo.com/Sections/Revi...rticleId=11079 |
Witam
Chciałem dodać że w razie co można powrócić do starej wersji biosu. Jesli znasz angielski zobacz tu: http://club.cdfreaks.com/forumdisplay.php?f=91 Pozdrawiam |
Ilość załączników: 1
Cytat:
otóż ma: w głównym oknie programu (przy trybie WRITE) jest ikonka małej książęczki w prawym dolnym rogu obok opcji Write Speed, wystarczy kliknąć, wybrać stosowną nagrywarkę oraz booktype i fiuu pozdro, m-cin ps>załączam foto |
Cytat:
:) |
Na zakup sie jeszcze nie zdecydowalem - testowalem ja przez 3-dni i palila znakomicie nawet na Esperanzach :spoko: Czekam na 4163B to bedzie hit :spoko: Czyta tez wszystko - nawet palone przez litka 1633 i nie widziane przez dvd litka.
Tuatj mozesz zobaczyc kilka wykresow zrobionych przez uzytkownikow: Wykresy i przeczytac wypowiedz na temat Booktype oddzialu LG Europe. Zdravim |
Cytat:
Już po samych oznaczeniach to widać! :taktak: |
Suuper! Gdyby jeszcze tak DVDFab miał ustawienie bitsettingu..., bardzo się przyzwyczaiłem do tego programu ;p
|
Kataryniarz wiesz może kiedy GSA 4163 będzie w sprzedaży.
|
LG Polska tradycyjnie nie odpowiada na emaile :bicz:
Mysle, ze w polowie grudnia powinna sie pokazac lub dopiero w styczniu - na Tajwanie bedzie w sprzedazy od 5 grunia :cool: Tu jest ciekawy watek na jej temat: LG 4163B |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:40. |