![]() |
Cytat:
Na LG nie narzekam. Bardzo dobrze nagrywa. A Jitter myślę że będzie poprawiony. Wiele zależy również od płytek. Tak naprawdę żaden wykres nie powinien być porównywany. Każda płytka inna. Cóż. To ból testerów. Pozostali mogą spać spokojnie. :taktak: :) |
Ciekawe wykresy po zmianie 8x@16x do obejrzenia tu: <zobacz>
Wyjatkowo dobrze 16x wypala sie TYG02 8x:) |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrowiam P.S Zauważyłem również, że nie można zapisać płyty DVD do obrazu ISO, NRG(Zapis ścieżki na dysk twardy) tzn w ogóle się nie da zrobić przełączając na NERO Express czy ktoś zauważył coś podobnego - Nero 6.6.0.8a ?? |
A dokładnie to ten bios jest z jakiego dnia ?Dawno został opublikowany? Bo ja dopiero kupiłem ta nagrywarke i jeszcze nie instalowałem nowego firmware'u .
|
Cytat:
|
Cytat:
A Ty próbowałeś w ten sposób czy inny?? |
Cytat:
Pozdrawiam |
Dokładnie w ten sposób co opisałeś i wszystko OK, chyba że chcesz zrobić obraz filmu to ja też wtedy zawsze mam zamiast ISO i NRG puste pole
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
Pozdro |
Też miałem problem z użyciem Płyty DVD-RAM w Windozie XP jako duzej dyskietki - nie chciała się sformatować (wyskakiwał błąd) Zainstalowałem sterowniki Aspi i wszystko jest ok. (może to przypadek ale zadziałało:)
Czemu łatwiej jest sprzedać wersję Box ? Chyba, że ktoś namietnie pragnie pudełka :)hehe... Aha przy upgradeowaniu biosu w pliku readme.txt napisane jest info (No OEM Units) Ja mam OEM-ke i wszystko jest git aktualizowałem bios w LG 4163B ze standardowego A102 na A103 bez jakichkolwiek problemów... teraz nagrywa gry do PS2 jak szalona (oczywiście kopie bezpieczeństwa). Poczytajcie na zagranicznych forach tam ludzie zachwalają LG, jest najcichsza i podobno najbardziej żywotna ! Także Polecam z czystym sumieniem !!! |
@Jaceqpro
"no oem Units" nie odnosi się do wersji bez pudełka tylko do wersji od innych producentów dla których LG produkuje napędy na bazie swoich modeli. |
A co za glupoty mowicie z tym DMA 2. Nie powiem jaki kabel mam bo nie zwrocilem uwagi, ale mam na nim dwa napedy LG i Litka 1673. Litek ma DMA 4 a LG 2 i oba nagrywaja z 8x. Sa podobnie szybkie z lekka przewaga na Litka, no ale on JEST szybszy.
A czemu tak pokazuje... cholera wie, a zapodalem to pytanie i cisza |
kolego BelYaal DMA 2 posiada przepustowość 33MB/s więc nawet nagrywarki x16 bezproblemowo pociągnie.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:09. |