![]() |
To by***322; keylogger. ;p
|
Cytat:
To był pliczek-magiczek || Reszty nie musisz wiedzieć :nieee: :czar: |
teraz zadzialalo :) nie wiem co to byl za pliczek ale nagle system zaczal widziec ja jako LightScribe :) Dzieki
|
Ilość załączników: 5
Proszę bardzo
Na specjalne życzenie plik spakowany raz jeszcze Oraz certyfikat autentyczności || Załącznik 44300 A to że programy robią błędy, to już nie moja wina :nieee: :mruga: |
Cytat:
Natomiast sam plik jest ok |
czy naprawde nikt nic nie moze mi pomoc?
|
te pliki sa uszkodzone :(
|
Cytat:
:] |
Cytat:
|
Cytat:
Jack Sparrow? :hmm: |
:pirat:
ja te***380; nie b***281;d***281; teoretyzowa***322; :D |
Ilość załączników: 4
Cytat:
Więc nie chcę teoretyzować... Ale... Spróbuj ściągnąć i odpalić ten pliczek z archiwum :czytaj: |
LG GSA H20L - problem z lightscribem
Witam
mam w/w nagrywarkę, ostatnio postawiłem na nowo system, chcialem sobie dzis wypalic etykiete lightscribe a tu mi pokazuje ze "brak zainstalowanych napedow lightscribe" :wow: wiec zainstalowalem nowy bios ver 1.02, programik ze strony nero do lightscribe, update ze strony lightscribe oraz simple labeler rowniez ze strony lightscirbe.com i dalej nie wiedzi mi system napedow lightscribe... Mial ktos podobny problem? Bardzo prosze o pomoc... Dzieki |
W***322;***261;cz DMA.
|
Witam
Proszę o pomoc mam nagrywarkę dvd LG GSA H20L /Nowa/ która strasznie wolno czyta płytki / zgranie płytki CD / trawa ok 25 min. Nadmieniam, iż na tym komputerze mam zainstalowane dwa systemy na drugim sysytemie nie ma tego problemu. Co mam zrobic - próbowałem już odinsatlowywać sterowniki IDE - problem nie znika. Wcześniej miałem inną nagrywarkę dvd też firmy LG / padła/ i nie było tego problemu. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:04. |