![]() |
zobacz, to zalezy co rozumiesz pod pojeciem oem, jak sie nie da zaistalowac to flasher na to nie pozwoli
|
Mam te***380; t***261; sam***261; nagrywark***281; tylko ***380;e wersja OEM, i zwi***261;zku z tym mam pytanie czy mog***281; zaistalowa***263; F/W do nagrywarki LG GSA H20L
|
Czesc
Zrobiłem tak jak mi poradziłeś i udało się. Serdeczne dzięki. Pozdrawiam Krzysiek |
dla dvd+r lg ma zmienny bitsetting,wiec ustaw bezposrednio w nero lub nero cd-dvd speed,a wczesniej sprawdz czy nagralo ta plytke jako dvd-rom.ale w sumie skoro obsluguje dl to powinna dzialac
|
Witam
Dzieki za odpowiedź. Jestem zielony w tych sprawach, i jezeli dobrze rozumiem twoje pytania to firmware w nero VL02 ,nosnik na którym nagrywałem Verbatim DVD+R Firmware w DVD orginalne. Pozdrawiam Krzysiek |
a mo***380;e trzeba ustawi***263; bitsetting :hmm: podczas wypalania
|
a moze wypalasz DL- bo tych nie obsluguje
|
Witaj,
Tak! Twój Medion MD 7457 obsługuje: - CDR - CDRW - DVD-R - DVD-RW - DVD+R - DVD+RW - DVD+R DL - VCD - SVCD - DivX - XviD - JPG - MP3 - WMA To jest dobry odtwarzacz. Jaki firmware ? Jaki nośnik ? |
problem z nagrywaniem DVD 9
Czy DVD Medion 7457 czyta plyty DVD double layer ?
Po wypaleniu w Nero6 odtwarzacz DVD nie znajduje tej płyty (no disc). W komputerze bez problemu odtwarza w PowerDVD, czy w innych odtwarzaczach Może trzeba coś zmienić w ustawieniach Nagrywarki ? /mam LG HL-DT-St DVDRAM GSA H12L/ prosze o pomoc ... Krzysiek |
Cytat:
A w ogóle to jaki jest objaw ? Kręci płytą chociaż ? Bo widzenie kojarzy mi się pojęciowo raczej z pracą lasera. Programu do naprawy nie ma ale skoro to problem widzenia może by zastosować szkła korekcyjne z antyrefleksem :P. |
S***261; p***322;yty czyszcz***261;ce laser, ale szansa ***380;e pomog***261; jest znikoma a ceny do***347;***263; wysokie.
|
Nie ma.
No to jak nie ma papier***243;w... to pewnie na z***322;om. |
a czy jest jakis program do naprawy dvd nagrywarki a moze jakis inny soft ??
|
ja sie nie wypowiem bo nie mam:)mam H42L i nie narzekam:)
|
Aha, no ok. To ju***380; nic nie b***281;d***281; kombinowa***322;. A jestem ciekaw waszych opinii na temat tego LG-ka. Patrzylem co prawda komentarze w r***243;***380;nyc sklepach internetowych ale interesuj***261; mnie wypowiedzi specjalist***243;w na temat tego palnika:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:04. |