![]() |
Cytat:
tak, czy siak ntfs lepiej niż fat32 :P |
Cytat:
|
fat32 na ntfs to zmieni***263; warto, bo przy fat 32 nie da rady zrobi***263; wi***281;kszego pliku ni***380; 2 GB wi***281;c obrazy p***322;yt DVD po prostu si***281; nie mieszcz***261;.
|
Dzi***281;kuje za odpowiedz- zainstalowa***322;em nero 7 - zdefragmentowa***322;em dysk i kicha to samo - a na dysku wszytko wporzadku - a moze to wina systemu plik***243;w mam fat 32- zmienic na ntsf?? Moze kupie sobie wko***324;cu verbatimy :)
NAgrywarka: DVD HL-ST_DT LG GSA 4163b Co do pozosta***322;y danych nie wiem jak sprawidzc |
Cytat:
mediatechy zostawmy w spokoju :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
jak by***347; nagrywa***322; na Verbatim to by bad sector***243;w na p***322;ytkach nie by***322;o :D
a mediatechy wcale dobre nie s***261; :idea: |
:szczerb:
Kto Ci powiedzia***322; ***380;e im wolniej tym lepiej :hmm: co do p***322;yt mediatech to przemilcz***281; - napisz jaka nagrywarka, jaki firmware - u***380;ywaj lepszych p***322;yt |
Bad sektory na DVD
??? Witam
Mam problem Używam porramu nero 6; sciagam troche filmow na 80GB dysk i co jakis czas nagrywam ikasuje plik DVD. otóż pordźcie mi prosze jak najlepiej ustawic Nero aby najlepiej nagrywać. Wiadomo ze im niż predkość tym lepiej. ale ostanio sypią mi sie płytki. np TDK te z dobrych fabryk i mediatechy. Co mam zrobić? Ustawiłem juz ASPI bo nie miałem - i zaczołem defagmentować do tej pory niezdefragmentowany dysk. Prosze o pomoc bo nie wiem co moge zrobic aby płytki przestaly sie sypac?:sciana: :sciana: :sciana: :help: |
Cytat:
Bo nie widzę ani tanio ani drogo? :nie: :ysz: |
Cytat:
:taktak: |
Ilość załączników: 1
Mam Takie pytanie odnosnie po wlozeni czystej DVD+R
CMC MAG-E01-00 (Platinum) pojawia sie taki komunikat co najlepsze dotyczy to czystych plyt nagrane odczytuje bez najmniejszego problemu :ysz: |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
hm wiek ktos dlaczego nie moge przeprowadzic testu jakosci :ysz:
nie da sie nacisnac strat moze ktos wie dlaczego ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:04. |