![]() |
Ilość załączników: 1
Skan DvdRW + Dysan palona X4 na LG-GSA H20L cena płyty 2.80zł w slimie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mają mniej kolorowe te takie książeczki || :D |
Cytat:
|
trudne pytanie.......ale tw***243;rcy cd/dvd speeda to nie czes***322;awy z drzewa i my***347;l***281; ***380;e wiedz***261; co robia.....
btw. dvdinfopro zupe***322;nie inaczej okre***347;la jako***347;c i imo robi to znacznie lepiej...(bierze pod uwag***281; te***380; ilo***347;***263; b***322;***281;d***243;w) |
Cytat:
|
@punisher
Cytat:
|
U mnie w nerocdspeed pokazuje tylko na czym nagrane są płyty "minusy". BTW słabo wypalona płyta.
|
Ilość załączników: 1
Witam.
Tutaj napisałem ,że jak coś nagram na LG-GSA H20L to wrzucę skany.Dziś nagrałem film na płycie Sony'+' X1-16 Niestety nie mam pojęcia dlaczego w cdspeed nie pokazuje że płyta jest nagrana na tym Lg :hmm: Płyta nagrana X8, skanowana na Nec'u X5.Niestety narazie tylko tyle. |
Wg. mnie jest ok...b***322;***281;dy pie/pif na niskim poziomie (no mo***380;e poza 1-2 skanami) r***243;wny jitter.....chocia***380; plex dziwnie zwraca b***322;***281;dy jitter....
btw. na plexie nie uda***322;o mi si***281; uzyska***263; tak rwnego jitter'a...... |
Cytat:
No nie znam się na tych udziwnieniach, ale chyba jest OK, co? :mruga: :D |
PXView. Do przegl***261;dania plik***243;w .pxd.
|
Odczyt CD LG GSA 4166
Ilość załączników: 5
Nie chce rozpoczynac nowej dyskusji wiec postanowilem sie nieco rozpisac w tym topicu.
Problemem jest odczyt plyt CD przez wymieniona nagrywarke - po krotce po wlozeniu plyty zaczyna swiszczec, slychac jak przyspiesza i zwalnia i tak srednio po jakiejs minucie plytka jast rozpoznawana. Zrobilem kilka testow (jako ze mam tylko napedy LG to testy benchmark) i rzecz ma sie nastepujaco. Dla porownania dodalem benchmarka z odczytem tej samej plyty cd ale w LG GCE 8524b wyniki po kolei w zalacznikach: Nie wiem czemu czasy rozpozanwania plyt sa tak dlugie, i czasy przeszukiwania tez pozostawiaja wiele do zyczenia. Myslicie ze jesli zechce wyslac naped do serwisu LG to uwzglednia moja reklamacje?? |
Cytat:
Bardzo fajne rozszerzenia plików... :> || |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:04. |