![]() |
no i wreszcie sam guru się odezwał......brawo brawo.... tylko ty jesteś taki guru jak ta twoja wypowiedź....czyli pusta i bezwartościowa a w dodatku prostacka zresztą jak większość twoich wypocin....Zwykły czesław jesteś i masz marne pojęcie o czymkolwiek poza liteonem....Nie wiesz nic o LG i śmiesz się wypowiadać?? chłopie śmieszny jesteś i tyle
Wszystkie twoje wypowiedzi mają charakter fanatycznego wyznawcy liteona a na mnie wyskakujesz że jestem fanatykiem...Piąta klepka przydała by się ale tobie ....... Poucz się jeszcze troche.....bo jesteś uparty jak osioł i nic do ciebie nie trafia. |
VIZZARD wyhamuj, bo przeginasz pałę. To już nie jest dyskusja. To już trąca zwykłym...
|
Cytat:
Albo chociaż coś inteligentnego :idea: Proszę! Trudno mi balansować na tak niskim poziomie! :D ^_^ |
@VIZZARD trudno to było ale mi zniżyć się do poziomu twoich wypowiedzi....
tak jak pisałem nic do ciebie nie dociera...... OT |
Cytat:
Hamulec wciśnięty na maxa! Coż jeszcze mogę zrobić? :idea: Zrozum, jak przeczytasz - czemu ma służyć ten temat :czytaj: Możesz tu tylko piać pieśni pochwalne na temat LG A spróbuj tylko inaczej - to zobacz - takiemu VANLG od razu mózg(?) Może inaczej, w głowie mu się lasuje :glaszcze: Potrafisz to dostrzec? :idea: |
Cytat:
A może coś poprawnego stylistycznie? :czytaj: Błagam! :smutny: |
Witam.
Widzę,że niektórym podniosło się ciśnienie na słowo LG czy Liteon. Yetixxl,rację masz niedoczytałem przed zadaniem pytania (Hejnekennna u mnie masz). Ale ponawiam pytanie 870mB i LG ?(890 MB ...) Giena |
Cytat:
Cytat:
|
@vizzard :spoko: widze ze troche cie rozbroil @ VANTWG :D
|
Wycieczki osobiste na priv.
Zamykam. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:10. |