![]() |
test
|
zainstalowalem nero 7.0.1.2_eng i dalej nie widze wsparcia dla lighscribe ? (benq 1625)
|
Ilość załączników: 2
Mam znowu problem z lightscribe, chyba zapowiada sie neverending story.
Ale do rzeczy, kiedy juz uporalem sie ze wszystkimi communication errorami i udalo mi sie zmusic nagrywarke do wypalenia okladki...po wyjeciu jej z nagrywarki plyta wygladala tak jak na obrazku ponizej. Moja nagrywarka to HP 640c z biosem JS04, plytki verbatim. Prosze o jakies rady. |
Cytat:
:> |
Cytat:
|
Cytat:
Tak wszystko zainstalowane. |
Cytat:
Byc moze jakas kiepska plyta. Czasem sie zdarzaja |
Niestety nie jedyna taka, probowalem tez na płytach CD-R. Niestety nie testowałem płyt innych marek niz Verbatim...Teraz mi sie dziwnie zaczyna zachowywac nagrywarka bo caly czas tacka wyjezdza sama;/ Chyba ja odniose w poniedzialek...
|
HP640 - > Pan w serwisie HP powiedział: oprogramowanie HP jest do d**** miałem tą ngrywarkę i zdechła po wypaleniu dziesięciu płyt. Może ktoś kto ma 840i powie jak się na niej nagrywa? Płytki DVD-RW/R i DVD+RW/R najważniejszych firm znaczy Platinum, Esperanza, Titanum, Flamingo :P no i jakies lepsze jak można Vebatim czy coś bo co innego nie przychodzi mi na myśl :) a może Lite-ON?
|
Cytat:
|
http://www.nero.com/nero6/eng/System...t_Updates.html
tylko dla systemów Windows 2000 i Windows XP moze komus sie przyda mysle ze nie pomylilem dzialu pozdrawiam |
Cytat:
bartez gdzieś na początku tego wątku już opisywał że trzeba wybierać pusty szablon |
|
Cytat:
|
Nie wiecie kiedy LG wypuści palarkę z LS, ale wewnętrzną ?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:19. |