![]() |
Cytat:
Tak wszystko zainstalowane. |
Cytat:
|
Cytat:
:> |
Ilość załączników: 2
Mam znowu problem z lightscribe, chyba zapowiada sie neverending story.
Ale do rzeczy, kiedy juz uporalem sie ze wszystkimi communication errorami i udalo mi sie zmusic nagrywarke do wypalenia okladki...po wyjeciu jej z nagrywarki plyta wygladala tak jak na obrazku ponizej. Moja nagrywarka to HP 640c z biosem JS04, plytki verbatim. Prosze o jakies rady. |
zainstalowalem nero 7.0.1.2_eng i dalej nie widze wsparcia dla lighscribe ? (benq 1625)
|
test
|
Są już w sieci jakieś testy tej nagrywarki ??
Korekcja błędów czy praca z zabezpieczonymi płytami ?? |
HP 840i to OEM LG. Do LiteOna nie mam zaufania, więc polecałbym HP lub poczekałbym jeszcze troche na oryginalne LG.
|
Cytat:
A co do najtanszej z LS to raczej Liteon SHW-16H5S |
Jaka jest najtańsza nagrywarka z LS ??
|
Witam.
Ja rowniez zastanawiam sie miedzy Liteonem SHW-16H5S za 212 zł oem,a HP 840i za 289 zł box . Czy warto dokladac 80 zł? Bo pozniej wyjdzie ze te 80 zł to zabieg zmiany biosu i bede sobie plul w brode :) |
heh jak mi tego nieodmowicie to w czwartek kupuje
" HP multinagrywarka z techn. LightScribe 16/16/32, 4x DL retail (kolor czarny) (DVD840i (bk)) 294,00 " bo wlasnie znalazłem to na cenniku :] prosze o ZA i PRZECIW :] |
Też się zastanawiam co wybrać, benq a może liteon(212zł) cena bardzo dobra, ale jak na niej wypala tego jeszcze nie wiem. Może ktoś korzysta z liteona SHW-16H5S i przedstawi swoją opinię o tym modelu.
|
Jaką spawarkę doradzicie z LS cena max do 275 zł bo zastanawiam się nad Hp 640i ale nie wiem czy nie przepłacam za logo
|
Cytat:
8 ) EDIT : http://www.cdrinfo.com/Sections/News...x?NewsId=15392 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:52. |