![]() |
poprostu trzeba posiadać odpowiedni cd key i wszystko bedzie grało u mnie zadziałało z pomoca @zorg
dzięki |
Ilość załączników: 1
Nowy update LS 1.4.56.1 dostępny na lightscribe.com
8 ) |
Zaczynacie balansowac na granicy z prosbami o seriale. Prosze nie robic tego publicznie. Publiczne prosby o seriale zostaly i beda kasowane.
|
Cytat:
Oto url: http://www.lightscribe.com/support/index.aspx?id=305 |
:bicz:
tam na dole jest button DOWNLOAD |
Ja musiałem firewalla wyłączyć, żeby ściągnąć :)
|
Cytat:
|
no jest to zdeka zamieszane ale jak się czyta co tam jest to się znajdzie bez problemu
|
Sugerujesz, że nie umiem czytać ? :)
|
nie sugeruje ze nie potrafisz czytać tylko że 1 ma wiekszego lenia a 2 mniejszego
|
Cytat:
Gwiazdor istnieje i należy w niego wierzyć wszystko jest OK pozdrawiam dominek :serdusz: |
moge sie założyć ze ci co kupili nero 7 nie maja problemu z lightscribem
ja juz tez nie mam LG4166b |
Ilość załączników: 1
melag--thx :piwo:
|
oplaca sie kupic nowego litka 16h5s ?? chodzi mi oczywiscie odnosnie LS ;) nigdy nie mialem jescze z ta technologia doczynieniia dlatego pytam:)
|
Witam :)
Chłopaki pomóżcie.. nie dość że nie mam w smartstarcie wypal etykiete ls.. czy jakoś tak podobnie :P to również mi nie wykrywa napędu (w opcjach coverde../zakładka ls, to tak samo jak dam plik -> drukuj... - tu mi też wyskakuje "parametr nieprawidłowy"). W burning rom wogóle nie mam w opcjach zakł. ls.. Zainstalowane: Nero 7.0.1.4 LS 1.4.56.1 jak i to co jest na stronie nero również coś co znalazłem na stronie hp.... nie pomaga LG 4166B na pokładzie LS service działa w tle Usuwanie seriali nie pomogło Help just :\ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:20. |