![]() |
Cytat:
|
może nie tyle się ulotni co straci swoje właściwości pozwalające na wypalanie. Na oko może się nie zmienić :)
|
Witam.
Posiadam nagrywarke LG GSA-4167B, czy ona posiada funkcje LightScribe? Jesli nie to czy moge ja jakos aktywowac? Bo wiem ze model wczesniejszy 4166B posiada LightScribe. Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
|| |
Raczej wgrac najnowszy firmware.
Pojawila sie w tym miesiacu (luty) najnowsza nagrywarka z funkcja LightScribe LG GSA-H20L, nastepca 4166B. Do kupienia na allegro: http://www.allegro.pl/search.php?str...=0&new=0&pay=0 Parametry LightScribe: rozdzielczość: 600 dpi rozdzielczość ścieżki: 500-1600 tpi szybkość liniowa: 0.25~1.00 m/sec moc lasera: 30~60 mW monochromatyczny Cena okolo 215zl. Ktos juz testowal ta nagrywarke? Co sadzicie? Mysle ze konkurencja zostaje daleko w tyle :D |
bedąc posiadaczem LG GSA 4166B czekam na kolory . HP informowało żę w lutym 2006 mają sie pojawić kolory jest luty (koniec moich ferii) a kolorów jak nie było tak nie ma ;( . wiem ktoś moze kiedy będą one dostępne ??
|
A jak to jest z tymi kolorami? Nie trzeba do tego kupic nowego napedu obslugujacego kolor? czy to zalezy od firmware badz od nosnika?
|
Zależy od nośnika.
|
Cytat:
|
No i oczywiście od koloru promienia lasera :taktak:
|| |
kolorowe LS tylko tu nie widze daty ale gdzieś o tym czytałem żę w lutym :)
|
Cytat:
:mruga: |
2006
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:55. |