![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Witcher
Data rejestracji: 23.02.2006
![]() |
Witam
Jestem kompletnie zielonym w tych sprawach DVD/LightScribe po ostatnich newsach odrazu nasunelo mi sie pytanko... Jesli juz sa plytki w nowej wersji LS 1.2 to czy nagrywarki ktory maja technologie LS potrafia skorzystac z nowch funkcji jakie daje nowa wersja LS? Czy konieczna jest aktualizacja FW/BIOS? np. Jak to jest z tymi kolorami ? Trzeba do tego aktualizowac BIOS/FW ? Czy wszystko ustawiamy z programu ? Ostatnio zmieniany przez Marucins : 23.04.2006 o godz. 00:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
a czy wypróbował ktoś już EXTENDED LABEL CONTRAST UTILITY http://www.lightscribe.com/support/index.aspx?id=306 , daje to coś lepszego przy "obrazkowaniu " DVD ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Witcher
Data rejestracji: 23.02.2006
![]() |
Tak daje... polepsza jakosc (dodaje tak jakby 4 profil - ktorym jest jakosc najlepsza, "stara" najlepsza zmienia pozycje na normal, a normal na....)
Nie korzystalem bo podobno moga wystapic smugi, nie wiem czy to wina plytek czy nagrywarek... Szkoda byloby zwalic plyte ![]() ps. Czy ktos wie co i jak z tymi kolorami ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.06.2006
![]() |
![]()
Witam wszystkich... to mój pierwszy post
![]() Mam problem... przed dwoma dniami kupiłam nagrywarkę LG GSA H20L dzisiaj chciałam nadrukować obraz na płytce Verbatim i w Nero nie mam opcji Print LightScribe Label, choć przy wyborze typu okładki jest opcja LS. Próbowałam też programem SureThing CD Labeler 4 SE ale przy próbie wypalenia wyskakuje błąd LightScribe Engine Error: There are no LightScribe devices found on this system ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
W info powinne ukazać się takie dane (napęd bez nośnika LS) : Po włorzeniu nośnika LS etykietą w "dół" powinno pojawić się coś takiego : Sprawdź jak jest u Ciebie. 8 ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.09.2004
![]() |
juz dawno mialo byc w kolorze
![]() Ciekawe kiedy w PL bedzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.10.2002
![]() |
Ale czym wy się podniecacie? Przecież nadruk nie będzie w kolorze, tylko tło.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Juz sa tanie plytki np Esperanzy z ls z omegi to ja bym nie kupil jakosc tego nosnika mnie rozsmiesza a jeszcze jak bedzie w LS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/ogolnie-o-dv...tml#post695146 przyklad Ostatnio zmieniany przez 963852 : 26.10.2006 o godz. 15:23 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Faktycznie te Omegii LS nie sa najgorsze bo kiedys kupilem omegi to kaszana byla, ale ciekawy jestem co z trwaloscia, chyba jutro przejde sie do hurtowni i kupie cake i potestuje sobie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Co do trwalosci zle nie bedzie bo podklad od MBI znow taki zły nie jest. A Omega LS kosztuje 1.50, verba 3zł (jakosc verby ostatnio leci na leb na szyje) wiec rachunek jest prosty ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.01.2006
![]() |
Widz***281; ***380;e temat troch***281; umar***322; wi***281;c go wskrzesz***281;.
Jaki jest najprostszy program do tworzenia i wypalania obrazk***243;w ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
OsloNet.net wymiata
Data rejestracji: 25.12.2005
![]() |
nie sugeruje ze nie potrafisz czytać tylko że 1 ma wiekszego lenia a 2 mniejszego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Bywalec
Data rejestracji: 22.11.2004
![]() |
Cytat:
Gwiazdor istnieje i należy w niego wierzyć wszystko jest OK pozdrawiam dominek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|