Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.12.2004, 17:27   #46
tengu
Hitokiri Battousai

Data rejestracji: 14.09.2004
tengu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez sight
nie mówie ze lg jest naj lepsze, ale gdy widze na forum temat typu " problem z liteonem" lub "nie może nagrać" to już mi nie dobrze.
więc wole napisać klientowi aby wymienił na lg bo nie maja takich problemów.
(a litony miałem dwa to wiem o co chodzi)
No nieźle. To niby z LG nie ma problemów . Owszem z litkiem jest więcej ale nie mów że nie ma w ogóle. Znam osobiście ze Trzech kolesi którzy obecnie przesiadają się z LG na NECA lub Pionieera, bo jak to się jeden z nich wyraził: "Badziew straszny i nie można odczytać płytek na nich nagranych" (to jest cytat więc wąty nie do mnie).

A osobiście miałem dwie nagrywarki CD LG (8x i 32x), jedno combo LG (16x odczyt DVD 52x zapis CD) [rewelacyjne nie było ale złe też nie], DVD-ROM LG (nie zarekomenduję go chyba jak powiem, ze wytrzymało w domu tydzień po czym przesiadłem się na asusa] i po tym jak zauważyłem że jakość LG zaczęła się trochę staczać postanowiłem zmienić wybór i kupiłem LItka. I ja osobiście nie mam z nim najmniejszych problemów. A że GSA-4120/4160 "akurat" im wyszło no to trudno. Nie moja wina.

vectra-unlimited

ASUS ASPIRE 9301AWSMi POWERED BY AMD
tengu jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.12.2004, 20:38   #47
Posłany
BA/\//\/ED

Data rejestracji: 27.04.2003
Posłany w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Weźcie mnie nie straszcie bo tą nagryware mam Ale czytałem tylko 1,5 strony i sobie powiedziałem dosyć bo póki co nagrałem 2 płytki(DVD-R) w tym jedna się nagrała (ta w Nero, bo w programie do authoringu(gdzie mam tylko nieaktywną opcję Speed) nie mogłem się czego innego spodziewać )

Twoje uprawnienia: