![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Bo niedługo to kobiety potrzebne być ci przestaną || Gdyż widzę, że jeszcze odrobinę lepszy wypał i :szybksex::banan3: :czar: |
Ilość załączników: 4
Cytat:
Proszę bardzo Załącznik 41036 Załącznik 41037 Załącznik 41038 I jeszcze tworzenie dysku bo zapomniałem dołączyć do poprzedniego postu Załącznik 41039 |
Cytat:
pokaz no jeszcze to pity i lany ..;) |
Ilość załączników: 2
O fakin szit!
Jakie palenie!! Verbatim x16 palony x16 na Litku LH20A1H@LL0B Test na BenQ Załącznik 41033 Test na Litku Załącznik 41034 Nie dość że to mój najlepszy wypał na tym Litku to w dodatku najlepsze palenie x16 jakie w życiu miałem|| |
Ilość załączników: 1
|
Ilość załączników: 3
Kilka płyt fujifilm DVD-R nagranych jak w opisie, x8, dane te same, płyty po kolei z paczki
FHT on Załącznik 41012 OHT on Załącznik 41013 FHT OHT off Załącznik 41014 pomijając nie najlepszą jakość tych płyt, wyniki wskazują, że najlepiej wypalać tą nagrywarką bez "dopingu" :) ps. powyżej to była płytka TraxData printable |
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
Utarczki słowne ze Slawkiemj są nie jako folklorem tego działu. || |
Cytat:
Natomiast w wersji Smart-Burn Media Check 3.1.16 (bez literki "t" na koncu) lub LtnFlash owa funkcja zwie sie Hyper Tuning. |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=505 :czytaj: Przy OHT=ON (pozostałe opcje odznaczone) otrzymuję najlepiej wypalone pity i landy. |
Cytat:
Ja nie polecam. Tylko HT. :) |
Cytat:
czyli obie funkcje na ON :> :> nie mam czasu w to sie bawic jak lepiej dlatego pytam .. |
Cytat:
A mo***380;e lepiej jednak wy***322;***261;cznie przy HT=ON. :taktak: :) |
Cytat:
Na Litku i tak dobry skanik wyjdzie... :> || |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:55. |