![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#226 | |
Bywalec
Data rejestracji: 05.07.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#227 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
A mi się udało przerobić 811S na 812S... pali doskonale i wbrew mojemu zaskoczeniu pali płyty DVD+R DL... (dostałem 5 od wojka z Australii)...
![]() |
#228 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
![]()
To mnie zaszokowało pali DL ?? Może pali tylko jedną warstwe ??
BTW jeżeli 451s można przerobic na 812s to z tąd już nie daleko (sądząć po numerku) do 832s ![]()
![]() |
#229 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
A płyty ze standardem blue ray też pali? ![]() Ile kosztował Cię ten procesor z konfiguracji i dlaczego na takim wypasionym procu używasz XP Home edition?!
![]() |
![]() |
#230 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Cytat:
Daj jakies screeny ze ci sie udalo przerobic. No i ze ci sie udalo wypalic Dual Layer. Chociaz watpie w to! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
Puźniej skopiuje screeny z mojego 2pc gdzie mam tamte nagrywarki (tam nie mam netu;() Ale nagrywarka już się zepsuła... laser... nie do naprawienia... wątpie żeby nawet w serwisie to naprawili... w biosie też nawet nie wykrywa... screeny wyśle puźniej.... Y... A co mam używać? Nie mam 64-bitowego Windows'a a HE jest oryginalny...;/
![]() |
#232 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.01.2004
![]() |
[QUOTE=eddie_pl]Puźniej skopiuje screeny z mojego 2pc gdzie mam tamte nagrywarki (tam nie mam netu;() Ale nagrywarka już się zepsuła... laser... nie do naprawienia... wątpie żeby nawet w serwisie to naprawili... w biosie też nawet nie wykrywa... screeny wyśle puźniej....
CUT... dual layer i co jeszcze triple layer .... ![]() ale screeny wysle później .... a i nagrywarka się uwaliła ...ojojoj niedobrze ![]() skąd wiesz że laser ![]() ![]() pozdro dla trzeźwo myślących xbaca |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Ciekawe kiedy wrzucisz na screeny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Zepsuło się akurat, jak miałeś zrobić screeny! ![]() Nie przejmuj się. Ja ostatnio próbowałem przerobić P4 na Athlona XP i już prawie mi wyszło, ale screenów nie zdążyłem zrobić, bo mi się nóżki połamały! Teraz mi nikt nie wierzy! ![]() Ciekawe dlaczego? Nie rozumiem! PS. Fotki dołączę później, jak mi dziadek z Antarktydy aparat Cyfrowy na wodę przyśle :zeby: :zeby: :zeby:
C1100/R8500 Ostatnio zmieniany przez wojs : 29.03.2004 o godz. 23:01 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Bywalec
Data rejestracji: 16.03.2004
![]() |
ale jaja
![]()
![]() |
#236 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.01.2004
![]() |
ogolnie wielki lol z tym DL
![]() pozdro!
![]() |
#237 | |
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Cytat:
![]() A tak na marginesie, to gdybys mogl to wrzuc od razu scany z tymi plytami od wujka z Australi (okladka, albo chociaz sama plyta) i moze jakies testy z KProbe bo ciekaw jestem jakie to nosniki :cool: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
I to miało być śmieszne?
Cytat:
Proponuję takie wypowiedzi ignorować. Ich autor prawdopodobnie nie ma zielonego pojęcia o czym pisze-przeczytał kilka postów na forum i stara się wprowadzić zamieszanie. A gdy już sobie kupi nagrywarkę (jakąkolwiek) to zmieni login i wyjedzie z postem "Jak palić płyty CD" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() A juz zupelnie serio - Facet to mitoman, zreszta gdyby bylo inaczej juz dawno mielibysmy tu screeny. Nie wiem czy taki numer nie powinien byc pietnowany przez moderatorow. W koncu gosciu celowo usilowal wprowadzic innych uzytkownikow forum w blad, a to przeczy zdrowym zasadom funkcjonowania takiego forum. To ze mu sie to nie udalo mozna zawdzieczac tylko temu ze bajka ktora usilowal nam sprzedac byla szyta (zbyt) grubymi nicmi. Ostatnio zmieniany przez Sebastian997 : 31.03.2004 o godz. 09:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|