![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.12.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ltnFlash - pod Wingroza
mtkFlash - pod DOSem |
![]() |
![]() |
#33 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.01.2005
![]() |
Cytat:
Jeden Pan odpowiedział: "Jeśli jest to ten sam bios co firma to można, ale jeśli wgra Pan bios Lite-On'a do Soniacza to może być problem" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Białe są lepsze od czarnych ale już ich nie będziemy mieć. Kto kupił cake10 x 10szt. to będzie miał na czym nagrywać. Te płyty są moim zdaniem lepsze od espe"shitów" i innych takich różnych... i kosztują 1,22szt. ![]() Kto nie wierzy niech spróbuję, w Katowichach dam za darmo 1 na wypróbowanie. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Witam - jestem nowym posiadaczem Lite-On 1653s (kupiłem go z pełńa świadomością - mimo wielu opinii negatywnych) - mam zamiar wgrać bios - który wgrać? Oryginalny nowy, czy nowy wydany przez OKi czy wydany przez Gareon`a? Dlaczego tak mało opinii ludzie wydają, który jest lepszy? Czym one się różnią? Dzięki za ewentualne odpowiedzi...
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.12.2004
![]() |
Cytat:
Jak wróci z serwisu odpiszę co zrobili i czy chodzi dobrze! |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Lite-on SOHW 1653S
Czesc kupilem plytki esperanzy i nie dzilaczka na tym i najnowszym biosie. ale znalzelm na tym forum adres do strego biosu zaktualizowalem i chodzi bardzo dobrze nagrlem juz nim 15 płyt
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.09.2004
![]() |
taa widać na SOHW 1653S jest to plagą nie nagrywanie Vobisowych DVD-R ;D osobiście przesiadłem się z 812S@832S na 1653S i było wsio fajnie dopóki nie spróbowałem nagrać Vobisa dvd-r ;D no i tutaj zonk bo napęd nie tylko mi nie wypala vobisów ale także np. Hawków (widocznie ten sam producent ;\) wgrany bios wersja 09 i także nic nie dało, oj będzie bieda, kumpel także wziął taką dzisiaj i to samo ma pewnie ale chociaż znalazłem winowajce czyi płytki dvd-r vobis albo Hawk = sciema na maxa
![]() P.S. jeżeli macie taki napęd to spisujcie albo róbcie screenshota ATIPU producenta oraz typ materiału i dawajcie te screeny w linkach tutaj potem się weźmie wyśle to mailem na support do Lite-Ona i może szybciej coś z tym zrobią w końcu to nie oni żyją w Polsce i nie mają takich szajsowych ale tanich dvd-r ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.09.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#40 |
Nowy na forum
![]() |
Wiec jak chcecie nagrywac wszystko to bios od 1633, mi przynajmniej wszystko działało. Teraz nagrywam na Verbatimach i TDK i nie ma problemu na biosie "9". Napisze tyle ze za 240zł to sie nie ma czegoś dobrago spodziewac. Na meila przsle caly zesta biosów. Polecam 1653S.CS09.patched-cf.exe z http://codeguys.rpc1.org/oc.html
Nawet jakies noname za 75gr nagrywa (fakt ze po włożeniu płytki 3 minuty czyta zanim zaskoczy). p.s Jak ktos jest z Rzeszowa albo okolic to ma szczescie bo w Apollo wymieniaja na nowe bez sprawdzania czy działa czy nie ![]() |
![]() |
![]() |
|
|