![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fabrycznie. cdr czasami świeci na pomarańczowo (12x audio)
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.02.2005
![]() |
szczęściarz... Możesz cieszyć sie piękną paletą barw w swoim napędzie, a mi pozostaje tylko smutny pulsujący na zielono kolor nadziei że ktoś wreszcie napisze jakby tu zmienić ten stan rzeczy w litku 1673
No chyba że ktoś łyknie go z aukcji: http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=5773858535 to wtedy problem sam sie rozwiąże (sprawie se model niższy 1653) Czy ktoś wie czy 1693 ma możliwość świecenia na czerwono? |
![]() |
![]() |
#63 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Po wypaleniu pod rząd dwustu płytek DVD ^_^ ![]()
![]() |
#64 |
-=MIXED CLAN=-
Data rejestracji: 19.09.2003
![]() ![]() |
1693 to 1673 i jak mają diodę jednokolorową to będą świecić jednokolorowo....
@VIZZARD po wypaleniu 200 pod rząd to cały palnik będzie świecił na czerwono... ![]()
#65 |
Stały bywalec ;)
![]() |
no cała w tym rzecz... CZY MAJĄ JEDNOKOLOROWĄ CZY WIELOBARWNĄ diodę?
(pewnie sami nie wiecie...) |
![]() |
![]() |
#66 |
Jak może to pomoże
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Ja mam zmodowanego 1673 na 1693. Napędu nie rozbieram bo a nuż się przyda gwarancja. Jednak czytając posty dotyczące 1653 to fakt dwukolorowej diody ujawnił się podczas flashowania nowym firmware.
Wtedy to pojawiał się kolor czerwony. Niestety w 1673 przy flashowaniach było tylko zielono. Tak ze prawdopodobnie jest tylko zielona. A może ktoś ma dostęp w serwisie i to sprawdzi ? |
![]() |
![]() |
#67 |
Stały bywalec ;)
![]() |
a w jaki sposób go zmodowałeś i co na tym zyskałeś
![]() A co do diody to może na płytce napędu są dodatkowe wyprowadzenia do nóżek diody wielobarwnej ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#69 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.05.2005
![]() |
Przeklęta firma liteon, oby zbankrutowała w najbliższym czasie.
Wtedy będzie miała nauczkę że nie wolno zadzierać z klientami żądnymi czewonych diod... Nie dość że oszczędzają na diodzie to jeszcze zrobili to cichaczem żeby niczego nieświadomy klient kupił kota w worku... W życiu nie wybrałbym tego cholernego litka gdybym wiedział że spotkają mnie takie problemy z diodą (cóż jak sie innych problemów nie ma to można wybrzydzać) ZWOLENNICY WIELOBARWNYCH DIOD!!! UJAWNIJCIE SIĘ NIE KRYJCIE SWOJEGO NIEZADOWOLENIA WYRAŹCIE SWOJE OBURZENIE! NIECH ŚWIAT SIE DOWIE ŻE TO NIE ŻARTY |
![]() |
![]() |
#70 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
to ja poproszę diodę świecącą na czarno.
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
A co powiecie na nagrywarkę z gwintem na panelu
Wtedy każdy by sobie wkręcał taką żarówkę jaką chcę, ha? Dla klienta wszystko! ![]() ![]()
#72 |
Stały bywalec ;)
![]() |
@brawojasiu:
Oj tak zgadzam się całkowicie, a niech ta firma zbankrutuje, i wszystkie inne co nie dają porządnych diod w napędach też!!! Chyba wtedy tylko benq nam pozostanie... Niedobrze, bo będzie monopolistą.... No ale coś ten post traci swój urok... na początku taką poezję pisaliście.... No to ja dodam coś od siebie: Wielkieś mi uczyniła smutki w domu moim ma droga diodo tym świeceniem swoim, Pełno nas, a jakoby nikogo nie było, Z jedną malutką diodą radości ubyło. Tyś dla wszystkich tak kolorowo migała, Teraz tylko zwykła zieleń się ostała. Rymy składam jak mickiewicz adam... hehe |
![]() |
![]() |
#73 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Chyba najwyżej jak Słodowy ![]() Bo to to - to najzwyczajniej plagiat jest ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Dzięki wielkie za wyrazy uznania...
Może sam napiszesz coś od siebie ![]() Ja tu sie staram przywrócić humor do tego topiku a tu od razu krytyka... Coś ty taki nie w humorze? To chyba dlatego że w napędzie masz monochromatyczną diodę.... |
![]() |
![]() |
#75 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
W temacie o diodzie też dokładam ![]() Jednakże tych wersów nie żądaj tym tonem ![]() Bo się przeciw tobie moga zwrócić one Dioda czy katoda, anoda czy neon BeNEC, Pioneer, Plextor, LG czy Liteon To martwa natura w dżungli jest przewodów Żeby się tak zaraz spuszczać bez powodu?!? Piać Bema pamięci żałosne rapsody ![]() Na temat zielonej czy czerwonej diody ![]() Toż to przecież formy przerost jest nad treścią ![]() A z męskiej postawy zmienia się w niewieścią Nie płaczcie wierzby nam z żalu co serce rwie Bo mnie nie rusza to, bo ja mam diody dwie ... ![]() ![]()
![]() |
|
|