![]() |
posty znikaja :\
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@Przemek1980 - Chyba sie mylisz, bo poprzednio wtopiłem z litkiem 1673s - a on na 100% miał tylko zieloną diodę. To był pierwszy model z serii bez czerwonej diody
Ale nie mam pojęcia czy obecne modele potrafią świecić na czerwono (np. przy flashowaniu biosa) @joujoujou - Co dobenka 1620 bym sie zgodził, a co do 1640 to słyszałem że też ma tylko zieloną...Ale tego nie jestem pewien |
Benek też ma, i to na "seryjnych" biosach. :P
|
Cytat:
|
No,no strasznie dawno założyłem ten temat, a mimo to do tej pory nie kupiłem se nagrywarki dvd... Powód? Zadna z obecnych nie ma dwubarwnej diody... a póki co męczę się na lg ced8080b - ta ma 2 oddzielne diody ;)
Jak tak dalej pójdzie to blueray sie upowszechnią prędzej niż jakiś producent wróci do dwubarwnych diod... |
Gdy przed tacką NEC'a podczas zapisu stawiam puste butelki piw różnych browarów dioda zmienia swój kolor. Gdy butelka jest napełniona do poziomu połowy diody kolorowe światełko się mieni w otchłani smacznego napoju.
Jest jednak pewna pułapka. Gdy wypalamy w Nero po zakończeniu nagrywania wciskając klawisz "Dalej" otwiera się tacka i wylewa złoty napój. Więc trzeba być ostrożnym. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Na przykład czerwoną racę strzel :ognie:
:D |
Cytat:
|
No i stało się... Doszliśmy do granicy ludzkiej wyobraźni. Nikt już nie ma szalonych pomysłów jak dalej ciągnąć ten topik.
Hmmmm A podobno ludzka wyobraźnia jest nieograniczona... |
Zamknąć topik????
No co wy, ilekroć daję ludziom namiary na ten temat to twierdzą że lepszej twórczości ludowej nigdzie sie nie znajdzie Poza tym ten temat jest tak wciągający - mamy już 160postów, może pobijemy rekord w pisaniu o niczym... A tak wogóle to to jest dobre miejsce na wyładowanie swoich frustracji z powodu zielonej diody... Bo przecież samemu producentowi nie da sie truć du...y bo tak wykonał stronę www ze skargami że nic nie da sie wysłać... |
Cytat:
cuda się zdarzają ulżyć sobie w śmietniku :ysz: ja ulżyć sobie chodzę gdzie indziej :szybksex: ale różne ludzie mają fantazje :idea: :P edit: na górze obudowy 8 ) http://www.surefish.co.uk/pics/faith..._red_light.gif |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:48. |