![]() |
no dobra, ale co ma wrzesien do przerobki?
w watku o upgrejdzie 401 na 411 ludzie mieli nie tylko z wrzesnia... |
Ano idzie!!
401@411@811
Przed chwila wypalilem SWISSTEC DVD-R 4X. Pierwszy raz poszlo na 4X(przy 401@411 tylko 1X). Zapisalo bez bledow. Caly dysk (Data-DVD) jest czytelny. |
A czemu taka zmiana tematu tego posta :P
|
LiteOn 401@411@811 :)
Mam LiteOn 401@411@811 :) czyli przerobioną 401 na 811 Eprom oryginalny z mojej 401 i bios HS0K-*****.bin (dzięki ludziom którzy udzielają się na forum) Nagrywara pali ok:
W ***8222;-***8222; pali wszystkie płytki które miałem tz. TDKx4,MMORE X4, ESPERANZE X4, EMTEC X4 W ***8220;+***8221; MMORE X4, PLATINIUM X4, ESPERANZA X4 AKE TO NIC BO TDK X4 PALI X8!!!(mowa o tym była na forum) PHILIPS X4 PALI X8!!!!(o tym nie wyczytalen na forum ***8211; może przeoczyłem) Źle rozpoznaje pytki GIGAMASTER DVD+R X 4 BO NIESTETY PALI JE X2.4 !!! (jest to raczej wina biosu chyba) W związku z powyższym mam pytanko: Czy kolejne wersje biosy trzeba będzie również ***8222;zkrakować***8221; jeśli tak to jak??? Czy ktoś palił na innych :) plytach i na jakich ***8211; z jakim efektem ??? Jakich plytek unikać??? wielkie dzięki i pozdrawiam wszystkich |
Cytat:
|
Witam.
Przede wszystkim należą się wielkie podziękowania dla wszystkich 'ludzi dobrej woli'. Cytat:
Płyta odczytywana jest bez żadnych kłopotów - także przez stancjonarny odtwarzacz DVD. Szybkość zapisu, w tym przypadku, zależy chyba od egzemplarza płyty. Odpowiedź na postawione przez iwi8 pytanie: Czy kolejne wersje firmware trzeba będzie również 'modyfikować', a jeśli tak, to w jaki sposób to zrobić? Nurtuje także i mnie. Pozdrawiam. |
Cytat:
Cytat:
|
A ja wiem, ale nie powiem, w obawie przed tym ze ktoś może to źle zrobić :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Czekajmy cierpliwie na patcha wpisujacego wlasciwa sume kontrolna. |
Panowie czy jest może coś do 451s
proszę o pomoc Pozdrówka HD |
Cytat:
|
nagralem 2X DVD-R gigamstera za 4zl, i pare cdr millenium. wszytko chodzi jak powinno.
i juz nie mam bledu takich ze ostaniego nagranego pliku nie chce czytac. |
Jestem coraz bardziej na TAK !
:-) Pozdrawiam |
przeciez zawsze jak Ci sie nie spodoba 811s to mzesz wrocic do 411s a nawet do 401s.
nic nie tracisz, jedynie mozesz zyskac. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:20. |