![]() |
Cytat:
Próbował ktoś ?? |
panowie mam takie pytanie jak przerobić firmawera z dvd stacjonarnego kenwooda dvf3020
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Po przerobieniu 401@811 moc lasera zwiększa się z 18mW do 30mW . Czy ma to wpływ na skróconą pracę nagrywarki.(wcześniejsze zużycie optyki zapisującej/czytającej) oraz na mechanikę x8 zwiększona prędkość.
Czy ktoś wie coś na ten temat? Pozdro. |
Cytat:
|
booktype
Wgralem najnowszy flash kowanskiego i booktype nie chce mi zmieniac rozpoznawania plytki na DVD-ROM. Wgranie oryginalnego biosa z liteon powoduje miganie pomaranczowego swiatelka! Co robic??
Normalnie czesto mi sie plytki przycinaja na stacjonarnym DVD a jak beda DVD-ROM'ami na pewno beda ladnie smigac! |
Cytat:
Ps. Używaj lepszych płyt :) |
Problem Patcher V.4
Witam
Mam pewien problem z modem v.4. Przy probie patchowania oryginalnego epromu z 401S wywala blad wrong input file. Prosze o porade co moze byc przyczyna ? Plik epromu zostal utworzony programem Ltnflash 1.24 Pozdrawiam |
Cytat:
kowanski@poczta.fm |
Witam ponownie
Dzieki Kowanski za pomoc :) Eprom OK. Tylko dreczy mnie pytanie co robie zle. Moze to wina WinMe. Pozdrawiam |
Cisza zapadła. Nikt nic nie pisze :( A co z patcherem v5?? Wie ktoś coś o nim??
|
Cytat:
|
A co, to jakaś zbrodnia poszukiwać czegoś innego?? Poza tym, to chyba mogę przerabiać swój sprzęt ile tylko chcę, a może się mylę ??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:09. |