![]() |
Cytat:
|
|
451 jest oparta na nowym chipe, a ploty niosa ze bedzie obslugiwal DL
|
Cytat:
skrót DL to Dual Layer ?? powie ktoś co ta nowinka wniesie ?? update: ok już wiem ;) |
ostatnia nowina
w ab zabraklo 411s oraz 401s wiecej nie bedzie sprzedaje sie tylko 811s (moze przerobiona 411s hihihi :)) ewentualnie 451s ale tego chyba nikt nie kupuje :) Korzen |
Mi miesiac temu dali 401s
|
Cytat:
skoro można go pchnąć na 851 lub 812 to nie rozumiem skąd ten uśmieszek? [d2] |
faktycznie dzisiaj :telefon: do 4 sklepów i już nie mają i nie będą mieć modelu 411s :ysz: :smutny:
Trzeba czekać na jakąś promocje 811s :blee: ... bo modelu 451/812/851s to nie chce |
Cytat:
|
- ponieważ 451s nawet po przeróbce na 812/851s ma odczyt dvd tylko 12x...
- dłuższe czasy dostępu już wole sobie kupić 811s i mieś spokój, nie bawić się w przerabianie na inne modele bo co 3-4 raz to sie nie udaje... same problemy na forum widze. |
Ciekawe, czy 811S będą obsługiwały format DL. Ktoś coś wie na ten temat??
|
Problem
Jestem tu nowy zreszta widac po ilosci postow.
Posiadam 411@811 przerobiona pathem V4 z biosem HS0P lecz w dalszym ciagu mam problem z wypalenien plyt akoss "-" x2 widzianych przez smart Burn: Manufacturer Maybe = Gigastorage Corporation SMART-BURN Speed Limit = 2.0X (Write) nagrywarka zarowno w orginalnej wersji czyli jako 411 z biosem FS0J jak i jako 411@811 z biosem HS0P czyli najnowszymi ze strony Liteon.com nagrywa w/w plytki z sukcesem, jednak odtwarza tylko poczatek plytki i kibel. Prosze o pomoc bo mam tych plytek jeszcze jakies 20szt 10 juz poszlo sie je... :smutny: |
Cytat:
|
Nagrywaliscie juz filmy dvd na "swietnych" plytkach DVD-R Esperanzach??
Dlaczego nie moge odpalic Booktype?? czy to nie dziala na win9x?? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:57. |