![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.09.2003
![]() |
Cytat:
Trudno, nie ma sensu się prosić. Aż tak mi na tej przeróbce nie zależy. Odczuwam jednak pewien żal, bo kiedy sam mam intresujące informacje, nie zachowuję ich tylko dla siebie... ------------ Z ostatniej chwili: Może jeszcze nie wszystko stracone. Trudno się połapać, jaki jest obecny status tego bezpiecznego moda, ale Zebra napisał, że poszukuje zaufanego programisty, który napisze program patchujący EEPROM. Wygląda na to, że wymagana jest indywidualna modyfikacja EEPROM-ów, tzn. w różnych nagrywarkach trzeba wpisać do EEPROM co innego. Właśnie dlatego potrzebny jest program, który to zrobi, a nie ręczne grzebanie HexEdit'em. Nie pozostaje nam nic innego, jak czekać... Nulek Ostatnio zmieniany przez Nulek : 07.01.2004 o godz. 15:41 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2004
![]() |
Macnow, I hope you can understand this. (courtesy of www.poltran.com)
Mam wysłał ty prywatny detektyw przekaz około niektórzy pożyteczny oprogramowanie usługowe. Ostatnio zmieniany przez Jackass : 08.01.2004 o godz. 04:31 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Cytat:
choc jak teraz Macnow ma juz eeprom zrobiony metoda zebry to jest szansa ze cos i dla nas skapnie pzdr Lukasz Ostatnio zmieniany przez lukjod : 08.01.2004 o godz. 11:36 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.01.2004
![]() |
Help! I want to understand that method of converting 401s or 411s to 811s but polish is unreadable to me.
Anyone can post a short guide ?? |
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
Jackass really meant to say:
Macnow sprawdzanie twój prywatny poczta. DVD-R teraz działanie poprawnie. Ostatnio zmieniany przez Jackass : 08.01.2004 o godz. 13:16 |
|
|
|
|
#6 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.09.2003
![]() |
Jackass, send me it
![]() Powinniśmy zacząć szukać sposobu na konwersje 411/811 na 851 Bo wątpie, że bedzie kontynuowana praca nad starymi modelami
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.12.2003
![]() |
Cytat:
Efekt taki że DVD-R wypala ale nie może zamknąć sesji. Napewno experymentowałeś - czy masz może jakiś pomysł co może pomóc. DVD +R wypala spoko. Z góry dzięki za pomoc |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Cytat:
rgds Lukasz |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.09.2003
![]() |
Trzeba odpowiednio eeprom spatchowac, suma kontrolna musi sie zgadzac wkrotce bedzie patcher do tego
btw. Jackass nie rozumie po polsku, piszcie po angielsku do niego
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.12.2003
![]() |
Cytat:
Z góry dzięki za pomoc |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Nowy na forum
![]() |
is there any updates on makeing 411 811 from when post started ty for info i dont understand polish to well have a great day
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.11.2003
![]() |
Mam duzy problem wgrałe do 401 softna 811 wszystko ok
TDK DVD+R wypalona razy 8 bez błedów, ale chciałem wrac sprawdzony soft z 411 i... cały czas miga pomaranczowa dioda. wgrałem ltn fkash124 eeprom potem firmware. resetowałem kompa i nic. wgrałem soft z 811 i jest ok. Co sie stało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ??
|
|
|
|
|
#13 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.01.2004
![]() |
just waiting for HS0K
anyone have this creak?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.09.2003
![]() |
Kolega Jackass prosił mnie, bym przekazał wszystkim dobre wieści! Zebra kończy testowanie PATCHERA, który będzie w stanie bezpiecznie i POPRAWNIE przerobić każdego 401S i 411S na 811S, a także 451S na 851S. Program ma być dostępny w ciągu kilku dni
![]() Czekamy niecierpliwie! |
|
|
|
|
#15 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.01.2004
![]() |
Witajcie koledzy.
Jestem tu pierwszy raz. Posiadam 411 i nie udało mi się wypalić żadnej płyty -RW. Co prawda próbowałem tylko na razie ACOSS -RW i EMTEC-RW. Efakt jest taki: AKOSS-a udało mi raz nagrać, ale nie udało się już skasować. EMTEC nie udało się nagrać (podczas bardzo wolno postępującego zapisu wystąpił jakiś błąd). Płytki nie da się już skasować. To samo wystąpiło na drugim AKOSS-ie. Płytki RW+ PHILIPSA i TDK działają jak należy. Co zrobić? Czy ktoś miał taki problem i może jak sobie z nim poradził. Może innych producentów -RW? Podejrzewam, że moja nagrywarka (bez żadnych przeróbek) ma problemy z -RW? Czy to możliwe? |
|
|
![]() |
|
|