![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#121 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.09.2003
![]() |
Wygląda na to, że Zebra udostępnił swój bezpieczny mod 411S@811S, ale tylko dla wtajemniczonych. Czy ktoś z grupowiczów dostąpił tego zaszczytu?
Nulek |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#122 | |
Bywalec
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Cytat:
probowales PM na atomicu do Zebry ![]() ponoc zgrozil mu Liteon i wkurzyli go na cdrfreaks i sie zaperzyl dal tylko najlepszym kumplom z atomica ja tez sprobuje PM do niego jak Ci sie uda przeslij mi jak mnie sie uda to ja Tobie pzdr Lukasz |
|
![]() |
![]() |
#123 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.12.2003
![]() |
Sam osobiscie probowalem pisac do Zebry ale jak do tej pory nie dostalem odpowiedzi. Pisalem do kilku innych i tez nic. Jak sie kogos doblagam to dam znac.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#124 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.07.2003
![]() |
Cytat:
na powyzszy firmware nie czyta w ogole!!!! Jak zmienic na wczesniejszy? |
|
![]() |
![]() |
#125 | |
OldBoy
Data rejestracji: 07.12.2003
![]() |
Cytat:
http://www.liteonit.com/ODD/webfw/LDW-411S/DR4FS0F.zip Restart i po bólu. Jeżeli nie masz zrobionego backup eepromu, to zrzuć ten który masz obecnie w napędzie i prześlij mi go, to Ci przerobię. |
|
![]() |
![]() |
#126 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.09.2003
![]() |
Cytat:
Trudno, nie ma sensu się prosić. Aż tak mi na tej przeróbce nie zależy. Odczuwam jednak pewien żal, bo kiedy sam mam intresujące informacje, nie zachowuję ich tylko dla siebie... ------------ Z ostatniej chwili: Może jeszcze nie wszystko stracone. Trudno się połapać, jaki jest obecny status tego bezpiecznego moda, ale Zebra napisał, że poszukuje zaufanego programisty, który napisze program patchujący EEPROM. Wygląda na to, że wymagana jest indywidualna modyfikacja EEPROM-ów, tzn. w różnych nagrywarkach trzeba wpisać do EEPROM co innego. Właśnie dlatego potrzebny jest program, który to zrobi, a nie ręczne grzebanie HexEdit'em. Nie pozostaje nam nic innego, jak czekać... Nulek Ostatnio zmieniany przez Nulek : 07.01.2004 o godz. 14:41 |
|
![]() |
![]() |
#127 |
Bywalec
![]() |
ok
czekamy dalej poki co zostaje przy 411S... w tej wersji wypala prawidlowo i + i - a 8x poki co nie jest mi niezbednie potrzebne pzdr Lukasz |
![]() |
![]() |
#128 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 31.10.2003
![]() |
Ja wgralem oryginalny eeprom od 411 i od poczatku pali wszystkie + i - bezblednie. Jednak psuje mi wszystkie CDR...wypala ale maja mnostwo bledow. To moze byc wina przerobki?
#129 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.12.2003
![]() |
Sprawa z modem do ldw-401/411 wyglada nastepujaco. Dwa dni temu zebra opublikowal swoj adres email, na ktory trzeba bylo wyslac EPROM ze swojej nagrywarki. On sam go modyfikowal i odsylal. Problem w tym, ze adres byl dostepny jedynie przez kilkanascie minut. Potem znikl (po jakims nieprzyjemnym mailu chyba od Lite0n'a) i nikt nie chce go teraz zdradzic
![]() W chwili obecnej trwaja testy wypalania i prace nad uniwersalnym patcherem. Ponoc ma byc dostepny niebawem. Ale nikt nie wie kiedy ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.09.2003
![]() |
Spróbuje skorzystać z swoich źródeł poraz kolejny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() |
Macnow, I hope you can understand this. (courtesy of www.poltran.com)
Mam wysłał ty prywatny detektyw przekaz około niektórzy pożyteczny oprogramowanie usługowe. Ostatnio zmieniany przez Jackass : 08.01.2004 o godz. 03:31 |
![]() |
![]() |
#132 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
choc jak teraz Macnow ma juz eeprom zrobiony metoda zebry to jest szansa ze cos i dla nas skapnie pzdr Lukasz Ostatnio zmieniany przez lukjod : 08.01.2004 o godz. 10:36 |
|
![]() |
![]() |
#133 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.01.2004
![]() |
![]()
Help! I want to understand that method of converting 401s or 411s to 811s but polish is unreadable to me.
Anyone can post a short guide ?? |
![]() |
![]() |
#134 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() |
Jackass really meant to say:
Macnow sprawdzanie twój prywatny poczta. DVD-R teraz działanie poprawnie. Ostatnio zmieniany przez Jackass : 08.01.2004 o godz. 12:16 |
![]() |
![]() |
#135 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
rgds Lukasz |
|
![]() |
![]() |
|