![]() |
Cytat:
:) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Ja przerobilem moja SOHW-1633s na SOHW-1653s i oto wynik na Memorex x8 wypala x12 - przedstawiam obraz z testu |
Cytat:
:) |
Mam problem z Litkiem 1633S. Przy orginalnym biosie nie funkcjonuje zbyt normalnie. Mianowicie: - podczas uruchamiania kompa z plytka cd w srodku nastepuje restart windowsa i tak w nieskończoność i nie moge też zmazać żadnej płytki RW. Niech mi ktoś coś poleci bo dostaje przy tym szału dupy :/ . :help
|
Cytat:
|
Cytat:
Wiesiek |
Cytat:
Dlatego nie potrzeba resetu eepromu. Można Omnipatcher'em włączyć auto-bitsetting. :) |
Cytat:
|
Cytat:
Do modowania biosu BS04 używamy Omnipatchera 1.3.16b. http://codeguys.rpc1.org/patchers/dv...her-1.3.16.rar :) |
Cytat:
|
Cytat:
Jak wgrać bios Teac'a dokładnie opisałem w tym temacie. Dobrze również wypala bios BS0K LiteOn'a, ale nie na wszystkich nośnikach i prędkościach. Nie testowałem najnowszego biosu BY02 Sony 710A. Może okazać się najlepszy. :) |
Prośba do SławkaJ.
Widzę, że się trochę napracowałeś i napewno wiesz już prawie wszystko. Poszę podaj: - który obecnie bios jest najlepszy do 1633, - skąd go pobrać, - czy warto go jeszcze poprawiać omnipatcher'em (mam wersję 1.3.16.1) |
Cytat:
podobnie jest 1613 na 1633 itd :D |
crosflashing ?
Czy ktoś wyjaśni mi co to jest za opcja "crosflashing" w omni.
tzn. co uzyskuje poprzez zaznaczenie tej opcji ? |
heh,wlasnie chodzilo mi o to,ze uwazam je za bardzo dobre plyty i cos mi sie nie chcialo wierzyc,ze moga byc felerne ;) ale ok,przeciez moga sie zdarzyc
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:19. |