![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
I nie do końca wiem czy kompetentnie masz TU ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
zacytuje kogos - format c: enter - pomoze napewno
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#18 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() W instrukcji do LiteOn'a XJ-HD 166S czytamy: "Przed zainstalowaniem napędu w komputerze należy przedtem wpisać komendę: format c: ..." ^_^ |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
a moze to okazac sie jedynym wyjsciem
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#20 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#21 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
![]()
Ciapek ma zawsze dziwne problemy
![]() Nastąpił przełom. Zainstalowałem Power DVD z płytki którą dostałem w sklepie ![]() Film ruszył, więc jest OK, w Media Playerze również coś ruszyło. Ale! Tnie się tak, że o oglądaniu mogę zapomnieć. Głównie tnie się dźwięk (dla ciekawych to "Łoś Superktoś" Zastanawiam się czy to czasem mój Celeronik 566 nie wydala najprościej mówiąc. Czy może definitywnie zająć się samymi kodekami. Podam jeszcze raz config: Celeron 566 MHz 192 RAM Riva TNT 16 MB na win 2003. A z tym formatem w instrukcji to chyba sobie jaja robicie? ![]() ![]()
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 17.08.2004 o godz. 00:39 |
![]() |
![]() |
#22 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Jajcarz jeden! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
dobra dobra ja tylko sugerowalem a ktos
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
dobra przyjaciele!
Proszę mi w takim razie napisać (a jeszcze lepiej zapodać link ![]() Jakaś najnowsze paczka Kazy, a może jakiś zestaw? Często były takie dyskusje i zdania były podzielone, można w sumie poszukać je, ale jestem ciekaw czy coś się zmieniło i co wy polecacie. Bardzo bym chciał, aby to płynnie hulało ![]()
#25 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Cytat:
![]() Ale od razu szczerze powiem Że nie z autopsji lecz z postów to wiem Sam nigdy nie musiałem instalować żadnych paczek ![]() Tylko DivX, Xvid, AC3, ... - no i nic mi nie skacze ![]() |
||
![]() |
![]() |
#26 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
no własnie chyba wgram taki zestaw jaki ty masz. Słyszałem, że paczki mają swoje minusy.
Zestaw proponowany przez Ciebie jest "jasny". Czy starczy jak wedje na divx.pl i pościągam najnowsze wersje tych kodeków? Czy jakoś specjalnie patrzeć na wersje?
#27 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moze to kwestia podpięcia czytnika DVD pod płytę (kontroler) ? Jakieś DMA nie włączone (skoro film się tnie)...
Mam player stacjonarny więc Power DVD służy mi wyłącznie do sprawdzenia czy film/backup chodzi... Ale wydaje mi sie (mogę się mylić),że Power DVD nie powinien potrzebować paczek kodeków . Ona sam chyba załatwia wszystko. Jakby co ma swoje upgrady. Kodeków potrzebują programy służące głównie do odtwarzania divx/xvid. Zmiana Region to jakieś Region Free czy Any DVD trzeba zastosować. Jabba |
![]() |
![]() |
#28 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
ejjj ja już nie wiem...
Znalazłem jeszcze jeden film DVD - tnie się na takich samych zasadach - lekko obraz, dźwięki się przycina co sekunde. To w Power DVD. Otworzyłem Media Playera a tam następne cuda - dźwięk normalnie ![]() Może jeszcze spróbuje jakiegoś innego playera? Polecicie coś? Nie reinstalowałem także systemu od stycznia więc może to jest po prostu związane z "zawaleniem systemu"? DMA włączone. Jabba napisał właściwie można to nazważ "rewolucyjną wypowiedź". Bo jeśli to nie zalezy od kodeków to... kicha. Ale dzis po pracy i tak przeinstaluje te kodeki. Dzięki za ciągłą pomoc, licze na Was ![]()
#29 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 28.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#30 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sprubuj zainstalowac powerDVD4, bo ja z piatka (5) mialem podobne problemy obraz sie cial, dziek tez wiec zostalem przy 4
|
![]() |
![]() |
|
|